Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Hops,Pegy
Tak uz som to dostala, no teraz mi to vychadza presne tak, ze dostanem v den operacie, no to je ako naschval :( tak nic, musim zavolat dr, a spytat sa ho na ten liek. Nechcem sa spoliehat na citron :)

sweetlemon

Pegy
Dakujem za odpoved,antikoncepciu nemam :( Skusim mu teda zavolat a uvidim,co mi odporuci,len nechcem zase oddalovat termin,sa raz posunul a uz sa neviem dockat :) dakujem

Pegy

Sweetlemon najlepšie urobíš ak zavoláš dr. čo ťa bude operovať či možeš brať norethisteron ,ale ten je len na predpis ,ak ano tak ti ho predpíše gynekolog,predpokladám,že antikoncepiu asi neberieš

sweetlemon

Baby, prosim poradte. Na operaciu som si vypocitala men. No teraz mi meska a vyzera to tak, ze budem mat aj pocas operacie. Myslite, ze mi gynekolog moze nieco predpisat na oddialenie alebo sa musi presunut termin op? Mate s tym skusenosti?
Dakujem pekne

veronikaB

Ariell ahoj,
a u koho si bola a v akom meste ja som z Ke a u mna tiez bude treba aj modelaciu lebo po dvoch kojeniach /ešte teraz kojim/ to vyzera hrozne a nemas velmi viditeľné jazvy? a ako dlho si po op.?Dakujem za odpovede.

ariell

Veronika ahoj,
mne robili aj upravu a silikony naraz. Nechcela som upravu ale po kojeni mi ostali strasne strije a scvrknute bradavky a nechala som to na doktorku. Ked povedala ze je nutna aj uprava tak som nemala na vyber. Vela koze so strijami vyrezali a je to hned krajsie.
Asi preto mam aj rezy okolo bradaviek, asi ich bolo treba natiahnut.
Tak uz len cakam ako sa o bude hojit.