SWEET sa bavim :-))))) ze jak sa vyvíjame :-)))) ta rast uz asi nebudu neee ?? sak preto sme im dopomohli ze nerastli, kozy jedne :-)))))))
PRSNIK no ked mas tam len chlapov tak je to ine. ale vsimnu si to neboj ;-) a len chvalit budu, a dcera ich tiez uvidi ci chce alebo nie , ked sa odlepia , zahoja. a este ti aj zavidiet bude :-)))
MIU tak ako pisala sweet ja som tiez vacsinou len pocuvala sem tam som sa popytala.. ale to clovek z toho ocakavanie niecoho noveho v rozruseni ani nie je schopny si vsetko zapamatat co ti povie :-) ja som pri prvej konzultacke hned termin rezervovala.. a potom som uz len cakala a potom uz len 2 tyzdne pred terminom som sla opat na konzultacku urcit presnu velkost no a uz je to za mnou :-) ubehlo to jak voda..
HOPS jak ti zavidiiiiiiiiiiiim
ja som si prave odlepila cele to brucho, uz mi to nedalo mi to liezlo na nervy komplet cely pas brucha polepeny s toou gebuzinou.. a co som pod paskou nasla bleeeeeeeeeeee
hnusna pokrcena ovisnuta koza,, citim sa jak 100rocna korytnacka kua :-)))
dufam ze sa koza natiahne a prilne k telu, a total brucho ani necitim, mam ho este take znecitlivene. a lekar vravel ze budem este par dni nafuknuta , co aj som, bo ked kuknem na brucho mam pocit ze snim ani nic nerobili, lebo mi tam dali este nejaku tekutiny ci co.. O liposukcii vela neviem, lebo viac som studovala ciciky.. takze len kukam co sa s tym bruchom deje :-)) ranky su uplne malinke.. take 3mm ciarky a uz su aj zcelene. dnes mozem aj brucho umyt konecne.. len sa musim popytat co robit aby koža spevnela , lebo teraz to fakt nie je najuzasnejsi pohlad :-(((