Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hops

babenky
poslala som foto, ale len jednu kde mi nevidno neoholené podpazušie....došla moja mama a nechcela som trčať toľko v sprche...zajtra pošlem ďalšie

margaret

klaudia: ma nestras s tym bruchom, ja som takmer pevne rozhodnuta na zadok a stehna, ja co poznam baby, tak su velmi spokojne s lipo, a fakt ta to nebolelo?

miu miu: no, mne ak to vyjde, tak vo stvrtok tiez pojdem do estheticu, takze ak uvidis 180 cm vysoku blondinu, tak sa jej kludne prihovor :))))))

zuzka24

drea,ahoj,fotky si mozes pozriet,ak posles svoje fotky pred opkou livee na mail..vsetko je to totiz na heslo.ale mozno ak by si niekoho poprosila,poslal by ti fotky.

Lucka_25

sweetlemon
ahoj, chcela som sa opytat aky mas obvod hrudnika ked ti nakoniec dali iba 285?ja mam obvod 72 cm a rozhodla som sa pre 350...mozes poslat foto???diky

veiva

miu,
uz pisem asi neskoro. mne povedala cca vsetko co ma zaujimalo ale radsej som si robila poznamky lebo som hlava derava a v celom tom vytrzeni by som polovicu veci zabudla. pytala som sa dost ale sweetlemon ma pravdu, ze tu sa toho dozvies viac. akurat som sa zabudla opytat kedy ma treba prist po opke na druhy den vyzdvihnut aby som si to vedela dohodnut. este cakam co ma napadne a potom jej zavolam. vravela, ze neni problem zavolat a vysvetli co treba.

KlaudiaKE

SWEET sa bavim :-))))) ze jak sa vyvíjame :-)))) ta rast uz asi nebudu neee ?? sak preto sme im dopomohli ze nerastli, kozy jedne :-)))))))

PRSNIK no ked mas tam len chlapov tak je to ine. ale vsimnu si to neboj ;-) a len chvalit budu, a dcera ich tiez uvidi ci chce alebo nie , ked sa odlepia , zahoja. a este ti aj zavidiet bude :-)))

MIU tak ako pisala sweet ja som tiez vacsinou len pocuvala sem tam som sa popytala.. ale to clovek z toho ocakavanie niecoho noveho v rozruseni ani nie je schopny si vsetko zapamatat co ti povie :-) ja som pri prvej konzultacke hned termin rezervovala.. a potom som uz len cakala a potom uz len 2 tyzdne pred terminom som sla opat na konzultacku urcit presnu velkost no a uz je to za mnou :-) ubehlo to jak voda..

HOPS jak ti zavidiiiiiiiiiiiim

ja som si prave odlepila cele to brucho, uz mi to nedalo mi to liezlo na nervy komplet cely pas brucha polepeny s toou gebuzinou.. a co som pod paskou nasla bleeeeeeeeeeee
hnusna pokrcena ovisnuta koza,, citim sa jak 100rocna korytnacka kua :-)))
dufam ze sa koza natiahne a prilne k telu, a total brucho ani necitim, mam ho este take znecitlivene. a lekar vravel ze budem este par dni nafuknuta , co aj som, bo ked kuknem na brucho mam pocit ze snim ani nic nerobili, lebo mi tam dali este nejaku tekutiny ci co.. O liposukcii vela neviem, lebo viac som studovala ciciky.. takze len kukam co sa s tym bruchom deje :-)) ranky su uplne malinke.. take 3mm ciarky a uz su aj zcelene. dnes mozem aj brucho umyt konecne.. len sa musim popytat co robit aby koža spevnela , lebo teraz to fakt nie je najuzasnejsi pohlad :-(((