DREA ked sa zahoja, tak urcite ako tvrde baloniky nebudu ;-) nemusis sa obavat, ja az tolko skusenosti nemam kedze som cerstvo po, ale mam znamu co ich ma a su makke a clovek by ani nepovedal ze ma silikon :-)
NULKY vo stvrtok uz ides na OP ?? ci len na preoperacne ci ako ? som to nepostrehla.. na predoperacne, aspon mne, robili klasika odber krvi, tlak, EKG, no a musela som ist na USG prs.. na to si este nebola ?? ja som sla na USG v stredu rano a vo stvrtok ma rezali, USG som si dohodla sama so svojou lekarkou v ramci kazdorocnej preventivky, a mali akurat posledny hranicny termin den pred OP..
Dnes sa mi rano tazsie nejako vstavalo ako cista silna svalovka na hornych prsiach, ale to bude ja tym ze vcera som cely den len robila, sice len za PC ale trochu som pratala, takze som si tu svalovku asi privolala sama. Ale to stihanutie mi uz ide fakt na nervy, vkuse sa skriabem :-(( jedno stastie ze mne sa aspon ,doteraz KLOP KLOP, neurobila ziadna alergia, lebo by som uz asi po strope chodila a suchala sa vsade po stenach a po zemi jak pes ked ma blchy :-)
SWEET ty ako ??