Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

prsnik
gratulujem k zlepsenie,je super,ze uz mozem byt trosku aj na boku,teda, ja si to zatial neviem ani predstavit, ale je pravda,ze som len 4 den po tom.
mne sa stav tak dost zmenil. ale uz mi konecne neni az tak mooooooc zle z tych antibiotik. uz sa to da prezit. ale rano som musela vstat skoro,aby som si nedavala nalacno,tak som do seba tlacila slivkovy kolac a pomohlo :))) no a ked pisem o tom,ze sa to meni...tak ked idem z polosedu do sedu, tak odvcera citim take akoby sa mi tam nieco prelievalo,nie moc,ale take je to zvlastne,tak aj na to sa dnes dr. musim opytat. neviem, ci sa tak moc sledujem,ale tusim len ja mam nejake divne vedlajsie ucinky :)))) som nejaka citlivka asi. ale inak mam prsa ake skor makksie,tak asi nic vazne sa tam nedeje. joj babule,uz by som tak rada zdvihla hore ruky :)

sweetlemon

nulky
dakujem a drzime palceky na strvrtok, ja som to pochopila tak,ze vo stvrtok rano uz ides na op,takze sa pekne drzkaj a prajem co najkludnejsie a co najmenej bolestive najma prve dnicky :)

sweetlemon

Klaudi
no to s tym smrdenim...to je fakt hrozne.Neviem,ci je uz spotena ta podprda alebo co,ale bojim sa ju oprat.Nechcem byt bez nej zatial.No a to ciastocne umysvanie, boze,to je na nervy.Moooooc sa tesim,ked mi vyberie stichy,normalne sa asi cela hodim do pracky :))))))))
s tym varenim,no ja by som vobec nemusela,byvam s rodicmi a mam fakt beha okolo mna,ale uz mi bolo trapne,ze nic nerobim,tak som chcela pomoct a skoncila som znicena ubolena v posteli po par minutach. takze rada pre babenky pred - ucte sa na cudzich chybach,nie na vlastnych,lebo budete mat bobo. ale nie,fakt to asi treba nechat v absolutnom klude a robit len to,pri com necitit ziadna bolest alebo tlak. tak ja uz teraz budem len na riti sediet :))))
klaudi
a s tym jedlom, si zlata :)))) no keby si nebola tak daleko,tak aj dolehnem, hehe :) teda ale svokra sa pekne stara s muzickom,treba ich pochvalit,tolko jedla,no si ta pekne chcu vykrmit teraz,ked si po lipo? :))))))))

KlaudiaKE

MIU drzim prsty na konzultacke :-) so mnou ked bol muz, isiel tam s tym ze sa vsetko mozne bude pytat, a nakoniec tam len sedel, žmolkal v ruke ten "ukažkovy" silikon co maju asi vsade a počuval :-))))
a ja som sa pytala a kecala s lekarom..

KlaudiaKE

DREA ked sa zahoja, tak urcite ako tvrde baloniky nebudu ;-) nemusis sa obavat, ja az tolko skusenosti nemam kedze som cerstvo po, ale mam znamu co ich ma a su makke a clovek by ani nepovedal ze ma silikon :-)

NULKY vo stvrtok uz ides na OP ?? ci len na preoperacne ci ako ? som to nepostrehla.. na predoperacne, aspon mne, robili klasika odber krvi, tlak, EKG, no a musela som ist na USG prs.. na to si este nebola ?? ja som sla na USG v stredu rano a vo stvrtok ma rezali, USG som si dohodla sama so svojou lekarkou v ramci kazdorocnej preventivky, a mali akurat posledny hranicny termin den pred OP..

Dnes sa mi rano tazsie nejako vstavalo ako cista silna svalovka na hornych prsiach, ale to bude ja tym ze vcera som cely den len robila, sice len za PC ale trochu som pratala, takze som si tu svalovku asi privolala sama. Ale to stihanutie mi uz ide fakt na nervy, vkuse sa skriabem :-(( jedno stastie ze mne sa aspon ,doteraz KLOP KLOP, neurobila ziadna alergia, lebo by som uz asi po strope chodila a suchala sa vsade po stenach a po zemi jak pes ked ma blchy :-)

SWEET ty ako ??

sweetlemon

miu miu
no tak sa drz na konz., konecne teda ides do toho a robis 2.krok k novym prsickam :) no potom daj hned vediet, ako si dopadla a ake impl. budes mat :)
no ohladom tych potniciek,ja neviem, co to je,ale miestami ich mam uplne nahustene,tak to vyzera ako popaleniny, asi dnes poobede zavolam dr.,on asi bude mat uz s tym skusenost. zatial ti to stale snazim umyvat-no teda ako sa da,lebo napr.v podpazi to je najhorsie a kedze moc nezdvihnem ruku,tak to len tak pretriem. a vymyslela som,ze si na to dam fenistil. to by snad mohlo pomoct.bojim sa si tam davat nieco na vypalenie, to je moc drasticke :) ale aj tak dakujem za radu miu miu, som zvedava, co mi na to povie trska. potom dam vediet, aby sa aj dobuducna vedela, co je dobre :) no ale radsej,aby sa to uz nikomu nestalo,ja nejak vynimocne divne reagujem na ten lep alebo co.

prsnik

Zdravím dievčatá tie čo to máte pred sebou nemusíte sa báť a tie čo po držím palce.Ja som 7 deň po op. a je mi celkom fajn akurát že prsia sú ako kamene.Dnes som sa skutočne vyspala celkom fajn už si môžem trochu ľahnúť aj na bok nie až celkom ale tak trošku.Vstávanie už mi nerobí až taký problém.Včera som bola na oslave v práci a okrem jednej kolegyne to nik nevedel.Ale poviem vám chlapi su neskutočne vnímavý.Snažila som si obliecť nič také nenápadné ale asi po pol hodine mi hovorí kolega poď von.Do pytle skoro som odpadla keď to na mňa vyvalil ale záver bol asi taký že som super,že som sa na to dala a máš môj obdiv.A nakoniec veď sme za to nedali prachy aby sme sa hrbili a skrývali.

miu miu

Ahojte babulky, vcera som bola v kine tak som vas necitala, az teraz, hrozne sa tesim ze sa vam tak fajin dari a ze je vam lepsie. Uz aj ja to chcem mat za sebou. Aj ja tu chcem prispievat ako sa mi hoja a ako sa mi pacia.
Vy uz budete veselo behat bez podprdy a pysit sa krasnymi didikami a ja budem len trpiet.
SWEET skus si tie potnicky vysusovat alpou alebo stale cistit nejakymi pletovymi vodami aby sa ti viacej nezapalovali. len to cisti, alebo si skus dat pod tu podprdu tricko aby si to nemala priamo na pokozke. Asi ti vadi aj to lepidlo z toho leukoplastu ale to ti da dole asi az lekar ale aspon si skus takto pomoct nech ti to podprda nedrazdi. skus. jo? Dnes sa mas ako?
Margaret budem tam okolo pol druhej az druhej. Kazali mi tam byt o druhej a len do pol stvrtej su konzult. tak ma hadam vybavia a hadam nie za 10 minut. pojdem aj s maznelom ako s podporou. xi
Uz si z neho robim dopredu prdel a vyjednavam ci sa bude o mna starat. xi tak ho pripravujem na najhorsie.....chi

nulky

Pegy, a ty si bola v Novamede?
tiež budem mať okrúhle... dr. mi povedal, že pod svalom sa to vytvaruje do prirodzena... tak dúfam.............
akú veľkosť ti dávali, prosím ťa?
ženy, ktoré ste po opke... moc Vám držím palce a čítam Vás so zatajeným dychom....... a aj mi lepí.... tak sa snažím robiť všeličo, len aby som nemyslela na to, čo ma vo štvrtok ráno čaká....

inak na predoperačnom som nebola na sone, ani RTG pŕs... je to O.K ?

Pegy

Drea budem hovoriť za seba- mam gulaté eurosilikony pod svalom.Nie sú to žiadne balóniky,na dotyk sú uplne makučké na nerozoznanie od pravých pekných plných prs.Tiež som sa bála ,že budú tvrdé gule,ale sú skvelé a pekné prirodzené, velmi záleží na tom ,aký profil a tvar si vyberieš a akú máš sama predstavu aké maju byť. Samozrejme záleží aj na tvare tvojich prs.