hops
zavidiiiiiiiime!!! :) to je hrozne sa umyvat len tak nejakou handrickou alebo spongiou, aj tak sa necitim potom byt cista :( tak teda tesime na fotecky :)
klaudi
no uz nam teda narastli, a poriadne, dnes som ich totiz videla,lebo som sa cela odlepila z leukoplastov...trosku vysvetlim - ako som sa tak vyhadzala, som nevedela, ci z antibiotik alebo prevezov,tak som volala dr. a povedal,ze zajtra mam prist na kontrolu a ze ked to je na nevydrzanie, co aj je,tak si mam tie leukoplasty zlepit dnes sama. tak som isla na to. robila som to asi pol hodiny,pretoze tam tusim davaju patex, aby to poriadne drzalo :) no bolelo jak svina,ale najma preto,ze ked som to zlepila,vyzerala som, teda aj vyzeram stale ako obarena alebo popalena. koxo, na hrudniku nad a pod kozami, na bruchu a ramenach mam strasne zapalenu kozu,vyrazka na vyrazke,akoze des. a viete, ake to bolo na takej kozi strhavat ten leukoplast. ze aaaaau :( ale podarilo. ale je to cele divne,lebo na kozach vobec ziadne vyrazky,iba okolo...nechapem. dr povedal,ze to moze byt z hocicoho,napr. aj s tej tekutiny, s ktorou ma umyvali,ze na nieco asi alergia. no a vlastne teraz mam len podprdu a prelepene jazvy. takze som videla ciciky :) su dost opuchnute,tak si idem kupit ten wobenzym,lebo aj na hrudnej kosti mam dost opuch a vyzera to,akoby som cici nemala ani predelene. joj,ake starosti mam ja a to som si myslela,ze super, ako sa to rychlo hoji. no aj hoji,ale vedlajsie komplikacie su vselijake. ja som fakt nejaka vynimka. aj som rozmyslala,ze sa odfotim, ake ich mam velke :))) ale teraz to nevyzera nejak vabne s tymi flakmi,tak sa nemozem machrovat :)
ale sa tesim,ze vam sa tak dari,dufam, ze toto hned prejde a budem sa aj ja zase vytesovat :)
klaudi,prsnik
vy kedy idete na stichy, to vam uz hovorili? lebo mne nie...