Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

klaudia mas moj obdiv, na to ako si to blbo znasala tesne po op tak teraz mas vinimocne dobru naladu a perfektne fakt perfektne sa hojis a vsetko okolo znasas velmi dobre. Klobuk dolu. Bodaj by som to aj ja takto znasala. Len tak dalej, ale ozaj by si to mohla s pracou menej prehanat. Este je to dost skoro. Setri sa.

KlaudiaKE

SWEET
no uz lepsie sa citis ?? ti tu alergiu fakt nezavidim :-(
mna to zacina tiez uz fest svrbiet hlavne tie pasky na hrudi.. ale este vydrzim dnes a zajtra idem na kontrolu a daju mi to konecne dole :-)Tam sa asi dozviem kedy mi daju dole ja stehy.

Zajtra chcem uz zajst aj do prace mrknut co nove. lebo vsak lekara mam hned vedla, tak ked budem sa citit ok uz aj v robote ostanem :-)
Pocuj a ty este nevies zdvihnut ruky ?? ja uz treti den s nimi mávam jak na prvního mája :-)))) viem komplet ruku dvihnut, ucesat sa,, akurat ked ju dvihnem viac džvachtá mi to pod pazuchou fuuuj, ako som minule spominala , ako sa ten silikon odliepa ci co ..

Vcera som komplet cely den sedela za kompom.. od 9,00 rana do 22,00 vecera ,, ja ťava. robila som na stranke, bo roboty tam je jak na kostole.. a taka zdochnuta som padla do postele, jak dobitá cigánska hračka :-)))

KlaudiaKE

MARGARET
neboj.,, je to este cerstve po.. akurat dnes sme skonstatovali s muzom ze mi uz brucho splaslo.. som sa total uvolnila a vidula ho a brucho nikdeeeeeee :-)))
tak koza bola vcera taka pokrcena z tej lepiacej gebuziny ale uz sa chuderka dala do kopy, aj po vcerajsom kupele konecne :-) takze je to ok.. trosku dole mi malinko este tak koza ovisa ale podla mna tym stahujucim pasom sa to urovna.. sak ked som bola tehotna mala som brucho ako pri dvojickach a koza pekne sa stiahla dokonca ani strie nemam :-)
Len ho mam take este znecitlivene ci co. ze si skrabem brucho a to necitim a toto je take neprijemne.
Boli to len ako svalovka. ked si das po roku nic nerobenia 1000 brusakov :-) ale urcite sa to hoji ovela rychlejsie ako ciciky.. takze kludne chod ;-)

miu miu

babulenky tak som zase tu, no od vcera ste siá riadne pokecali.
vieva jasne ze nepises neskoro, ja si vsetko precitam, aj ked neskor ale precitam. Ty ides tiez jezovitovej? a kedy mas termin? no nechce sa mi to tu hladat ak si to uz pisala. mam uz chaos z toho kto a kedy presne ide na op. A na com presne ste sa dohodli? velkost? tvar? znacku silik.? Ja zajtra popisem pocit z konzult. Aj si zajtra dohodnem konkr. termin. Joooj sa tesim, aj som nervozna trocha aj sa tesim.
Sweeet aj si cistis tie vyrazky niecim. Aspon pletovou vodou by si mohla nech sa ti nezapaluju. Mozno ustupi. Ja by som si to asi takto cistila a mozno by som ich aj potom natrela tekutym pudrom. Niecim by som to prekryla a dala podprdu nech sa mi cela nezasvini od pudru.
Hadam ti to uz prejde. Mozno ti vymenia leukoplasty aby ti to nerobilo takuto reakciu.
hops super ti zavidiiiim hned aj kuknem fotecky ak su tam pridane. Super ty si uz z najhorsieho vonku. Este prekonat tu nadheru co nosite a si krasavica. uz len pockat na dalsie leto nech mozes provokovat chlapov. A mozno ten tvoj zacne znova ziarlit ako za starych cias xixixixixi

atram

nulky - mne dr povedal, ze sono by bolo dobré, ale nezdalo sa mi, že by na tom striktne trval, skor povedal ze je to preto, že ak by sa neskor po opke objavili dake hrcky, tak aby sa dal porovnat snimok pred a po

nulky

klaudiaKE a swtlwmon- štýl, ktorým píšete je jasným znakom, že na opku treba íť!!!!po tom utrpení- sa dosť rýchlo dostavil optimizmus a nadhľad
:-) ..... super, sa teším s Vami.. a sweetlwmon- nech sa ti vyrážky a svrbenie stratia...tak sa ti prsíčka pozdávajú??? veľké sú dosť??

uvažujem nad tým, či mi 280 bude stačiť- pod prsiami mám 70, a vraj potom budem potrebovať 70C... len či mi ozaj neodpuchnú až priveľa ?!?

hops, byť tak na tvojom mieste... v dobrom ti závidím. nie je mi všetko jedno.
vo štvrtok ma už operujú a USG némám.. neviem prečo mi ho nerobili....všetky ho máte ?!

sweetlemon

ooo a klaudi
s tym tvojim bruskom, to je asi normalka, urcite si cakala velke zlepsenie, ale ako vsimam,tak pre krasu sa nielen trpi, ale sa na nu aj caka :) ono je to sice otazka hodinky-dvoch prist k novym kozam alebo prist o nejake tie deciky tuku :) ale vysledny efekt je este trosku dalej. no co, urcite to bude supis a buduce leto uz budeme strasne supy vsetky, co sme teraz tesne po alebo aj pred. baby, drziiiim prsteky :))

sweetlemon

hops
zavidiiiiiiiime!!! :) to je hrozne sa umyvat len tak nejakou handrickou alebo spongiou, aj tak sa necitim potom byt cista :( tak teda tesime na fotecky :)
klaudi
no uz nam teda narastli, a poriadne, dnes som ich totiz videla,lebo som sa cela odlepila z leukoplastov...trosku vysvetlim - ako som sa tak vyhadzala, som nevedela, ci z antibiotik alebo prevezov,tak som volala dr. a povedal,ze zajtra mam prist na kontrolu a ze ked to je na nevydrzanie, co aj je,tak si mam tie leukoplasty zlepit dnes sama. tak som isla na to. robila som to asi pol hodiny,pretoze tam tusim davaju patex, aby to poriadne drzalo :) no bolelo jak svina,ale najma preto,ze ked som to zlepila,vyzerala som, teda aj vyzeram stale ako obarena alebo popalena. koxo, na hrudniku nad a pod kozami, na bruchu a ramenach mam strasne zapalenu kozu,vyrazka na vyrazke,akoze des. a viete, ake to bolo na takej kozi strhavat ten leukoplast. ze aaaaau :( ale podarilo. ale je to cele divne,lebo na kozach vobec ziadne vyrazky,iba okolo...nechapem. dr povedal,ze to moze byt z hocicoho,napr. aj s tej tekutiny, s ktorou ma umyvali,ze na nieco asi alergia. no a vlastne teraz mam len podprdu a prelepene jazvy. takze som videla ciciky :) su dost opuchnute,tak si idem kupit ten wobenzym,lebo aj na hrudnej kosti mam dost opuch a vyzera to,akoby som cici nemala ani predelene. joj,ake starosti mam ja a to som si myslela,ze super, ako sa to rychlo hoji. no aj hoji,ale vedlajsie komplikacie su vselijake. ja som fakt nejaka vynimka. aj som rozmyslala,ze sa odfotim, ake ich mam velke :))) ale teraz to nevyzera nejak vabne s tymi flakmi,tak sa nemozem machrovat :)
ale sa tesim,ze vam sa tak dari,dufam, ze toto hned prejde a budem sa aj ja zase vytesovat :)
klaudi,prsnik
vy kedy idete na stichy, to vam uz hovorili? lebo mne nie...

sweetlemon

Lucka_25
mozem ti poslat fotky,no su skoro cele zalepene, ale v pohode :) len ta poprosim napisat mail. no mne dal tolko,lebo ja mam malo elasticku kozu a pod prsami mam dost malo,tak do 70,nosim aj 65 podprdy,aj tuto elasticku mam cislo ze 65B - dnes som objavila.
inak baby, ked som pri tom, aky kosik mate tu elasticku podprdu?