Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Klaudi
no hej, je mozne, ze to je z toho plynu,dnes sa opytam dr.,ci to este moze ucinkovat :) mozno po tej otazke mi da nieco na ukludnenie :))))
no a co varit? no neviem, dnes ma prisla pozriet babka a doniesla mi take kuracie cestoviny s brokolicou a takou akoby bolonskou omackou, celkom dobre. a je to aj take rychle. a dnes viem,ze mama ide varit fasirky s pyre.neviem, co by si papala. inak teda do mna sa vela nezmesti,odkedy mam kozy,zacnem jest a uz mam pocit,ze prasknem. no co, aspon mi splasne to moje velke brucho :)fu, a ty mas stale tie plavky na sebe? kurnik, to ich uz musis mat dost stvrdnute? a nemas v nich taky tlak teraz,ked nie su uplne na pevno? joj,ale oprat by sa zisla ta bestia.o pol 4 by som mala ist ku dr. sakra mala by som sa poumyvat,no v celej dedine vypli prud,tak nejde ani voda, to jak naschval, tak sa musim nejakou mineralkou, boze,to je jak za trest :(
prsnik
no dufam,ze ten tlak ti rychlo prejde :) a dnes zistim,co mi je,teda dufma, ze dr. na to pride :(

prsnik

Zdravím dievčence vidím,že Klaudia je v super pohode a to je fajn.Bola som včera na kontrole vraj je všetko v poriadku akurát mi doktorka dala pod pazuchy elast obväz a to vám nehovorím aký mi to spôsobuje tlak na tie jazvy.A už som sa tešila ,že je mi fajn.Ale vydržíme.Sweetlemon tá alergia môže byť z liekou ale aj na leukoplat.Uvidíš čo ti povie lekár.

KlaudiaKE

SWEET to mam z tej samoty tu doma.. medzi 4 stenami.. ja som taky spolocensky typ a tote somariny v telke co chodia telenovely. tak sa radsej tu ventilujem :-))) ale tie perly chrlis aj ty.. aspon si zdvihneme naladu :-)

pocuj nema na nas vplyv este ten rajsky plyn z narkozy??? mozno nas predavkovali :-))))

KlaudiaKE

SWEET toto mi nerooooob sa tu rehocem a brucho ma boli :-)))))))) sak vies jak posobi svalovka..
ze terminator..
a obranny mechanizmus :-)))))

ja teraz mam na sebe tie plavky ale nerobi mi to uz dobre,, chodim pozerat v kuse ci ten zazrak vyschol a furt nic asi na neho zapnem fen :-))))

s tymi rukami davam pozor, a hrnce som uz tiez vyberala z chladnicky nejak mi to v pohode islo , ale samozrejme nie uplne z vrchnej policky. Kua dnes si musim nieco navarit. uz nemam chut na tie gebuziny co mam v chladnicke piaty den.. dajte tip na nieco rychle a chutne :-)

sweetlemon

Klaudi
ja inak podla tych tvojich prispevkov zacinam vazne pochybovat,ze nemas tych 18 rokov. Take blbosti, co tu ty potis, to je sila, ze Duffy na piedestale :)))))))) ty si fakt moc v pohode :))))

KlaudiaKE

HOPS.. musela som sa usmiat ked som si ta predstavila :-)))) v tej podprde a tangacoch sa uz len postavit na piedestal a zaspievat retro styl DUFFY Mercy :-)))))

ten lepiaci onen nedas dole vodou, tiez som to skusala, lebo som si vpredu dala leukoplast uz dole aby som ho nemala vo vystrihu , som ho to vystrihla :-) ked pojdem zajtra do roboty a slo to dole len na sucho ked som to z palcami šulkala a tak pomaly davala do,, a az potom mydlo s vodou

sweetlemon

hops
ja som si leukoplasty sama davala dole,velmi pomalinky,lebo sak tie moje vyrazky, no a potom som sa umyvala mokrym uteracikom a teda vobec sa nelepim,ja som to asi robila tak opatrne,ze ten lep ostal na tom. esteze tak,lebo aj to keby ostalo na mne,tak asi umrem uz :)
nulky
no podla mna su velke dost,teda teda ked su opuchnute,tak su to take 3 podla mna. ked sa odfucia,tak mi asi zostanu vacsie 2. no dufam teda,lebo dr. mi hovoril,ze to tak bude. ked nie,tak ho vybijem :))) ale neviem, zalezi na tom,ake mas svoje povodne a ako mas tvarovany hrudnik. no myslim,ze ak dr. ukecas na 300,tak urobis dobre :) ja som neukecala...
babenky
no vcera ako som si to zlepila, tak som sa poumyvala ako sa dalo a natrela fenistilom,to mi dr. povedal.
miu miu
ono je to fakt veeeelmi podrazdene a normalne zdurena koza,taka az opuchnuta, nie som si ista, ci ju mam drazdit este niecim, radsej sa ju snazim mat co najviac na vzduchu,ze som len v tej podprde,nech sa to vetra. ale akoze miestami vyzeram ako vyslahana bicom :)))
klaudi,no sa s tebou tesim tomu brusku,supis,ze splaslo potvora jedna :) a koza by sa asi mala prisposobit tomu korzetu,sak asi na to ho aj mas :) no inak sranda, ze na nom citis strasnu svalovku a na cickach uz skoro nic a veselo si mavas rukami :)a uz na 3 den, pocuvaj, ty si jak terminator, ze neznicitelna :)))) ale inak ako pisala miu miu,aj tak sa prosim ta setri,hlavne ich nedvihaj moc vysoko,nech sa ti tam nic neposunie,ved to je len tyzden,tak pekne pomalicky :) ale inak mame z teba veeeeeeeelku radost :) ja kazdym dnom zdvihnem ruky vyssie. dnes som si zapinala sponky na hlave,lebo mi to pada do oci a cop si tiez urobim,ale tak uplne dole. ale napr. z chladnicky stale nic nevyberiem, myslim to, co je v hrncoch. takze ked som hladna,musim cakat,kym na niekto obsluzi. ale fakt vidim zlepsovanie,tak ma to uz moc netrapi. dnes cicky skoro necitim,keby nebolo tej stlacacej podprdy a vyrazok, tak ani neviem, ze ich mam :)))))) sem tam ma iba pichne tak zboku,ale to nic. no inak vcera ako som mala dlho dole tu podprdu,tak mi poriadne stvrdli a opuchli,ze som ich potom skoro nevtesnala do podprdy. koxo, uplne boli jak 2 balvany, he. ale ked boli zapnute,tak zase zmakli.chudence,este sa boja len tak sa vencit naostro :))) podla mna to je taky obranny mechanizmus :)))))

hops

klaudiaKE s tou podprdou máš ptavdu je ako z roku 1954, ja som to kompenzovala sexi tangáčmi a výsledok bol dosť komický bola som ako stretnutie dvoch storočí a ešte zarastené podpazušie...fuj...aj som sa pokúšala raz oholiť ale bolo také oskubané
ináč ten leukoplast mi dali dole až na 21. deň spolu s vybratím stehov.
Neviete čím mám odstrániť lepidlo po leukoplaste, lebo stále sa miestami lepím a to som drhla riadne tie cici a skúšala som aj 60%-ný lieh no dosť to štípalo a smrdela som ako alkáč.

KlaudiaKE

NULKY a lekar ti nekazal ist na USG ?? nezabudli aj oni na neho ? radsej sa opytaj, ked si nemala doteraz nikdy ziaden problem, ziadne hrcky malo by to byt ok.. ono mozno zalezi aj od veku, kolko mas rokov.. Lebo si pamatam ze mna sa hned pytal ci mam po 30ke (co uz mam :-((( aj ked v hlave mi strasi furt nejaka pubertalna 18tka :-)) ) tak vtedy povedal ze USG musi byt...
A ked si davas 280ml a mas pocit ze ti to bude malo. max chod do 300ml . neviem aku mas predstavu, ci to chces velmi okazale.. lebo mas dost utlucky hrudnik.. ja mam 80cm a mam 350ml a su to take .. no kua ani neviem co to je :-))))) ... lebo neviem kolko opuch zmizne..
(JO SWEET na tej podprde ja mam 75B ma to teraz napadlo ze si sa pytala :-) ...... no ale napr. teraz mam na sebe vrch plaviek, ktore maju 40B oznacenie a su mi dobre aj s tymi lepiacimi gebuzinami..
popripade si daj vysoky profil na mensiu velkost, budes ich mat viac do priestoru :-)) s tou ryzou v sacku si to neskusala ???

Vysvetlenie preco mam na sebe plavky.. :-) aby ma kozy netahali k zemi kym mi schne ta najsexi podprsenka na svete :-)))
musela som ju dnes vyprat lebo ten smrad sa uz nedal vydrzat :-)) aj s tym stahujucim pasom. a zajtra idem k lekarovi tak som mu tam nechcela smrdiet jak vlčiak ked zmokne :-)

Inac nemam balkon, tak mi na vesiakoch zavesenych na garnizi v okne plapolaju tie dve prišery :-)))) ked sa sused pozrie do okna musi mat pocit ze ma prisla navstivit stara babka a sa cestou počurala tak si dala spodne pradlo zavesit do nasho okna :-))))))