hops
ja som si leukoplasty sama davala dole,velmi pomalinky,lebo sak tie moje vyrazky, no a potom som sa umyvala mokrym uteracikom a teda vobec sa nelepim,ja som to asi robila tak opatrne,ze ten lep ostal na tom. esteze tak,lebo aj to keby ostalo na mne,tak asi umrem uz :)
nulky
no podla mna su velke dost,teda teda ked su opuchnute,tak su to take 3 podla mna. ked sa odfucia,tak mi asi zostanu vacsie 2. no dufam teda,lebo dr. mi hovoril,ze to tak bude. ked nie,tak ho vybijem :))) ale neviem, zalezi na tom,ake mas svoje povodne a ako mas tvarovany hrudnik. no myslim,ze ak dr. ukecas na 300,tak urobis dobre :) ja som neukecala...
babenky
no vcera ako som si to zlepila, tak som sa poumyvala ako sa dalo a natrela fenistilom,to mi dr. povedal.
miu miu
ono je to fakt veeeelmi podrazdene a normalne zdurena koza,taka az opuchnuta, nie som si ista, ci ju mam drazdit este niecim, radsej sa ju snazim mat co najviac na vzduchu,ze som len v tej podprde,nech sa to vetra. ale akoze miestami vyzeram ako vyslahana bicom :)))
klaudi,no sa s tebou tesim tomu brusku,supis,ze splaslo potvora jedna :) a koza by sa asi mala prisposobit tomu korzetu,sak asi na to ho aj mas :) no inak sranda, ze na nom citis strasnu svalovku a na cickach uz skoro nic a veselo si mavas rukami :)a uz na 3 den, pocuvaj, ty si jak terminator, ze neznicitelna :)))) ale inak ako pisala miu miu,aj tak sa prosim ta setri,hlavne ich nedvihaj moc vysoko,nech sa ti tam nic neposunie,ved to je len tyzden,tak pekne pomalicky :) ale inak mame z teba veeeeeeeelku radost :) ja kazdym dnom zdvihnem ruky vyssie. dnes som si zapinala sponky na hlave,lebo mi to pada do oci a cop si tiez urobim,ale tak uplne dole. ale napr. z chladnicky stale nic nevyberiem, myslim to, co je v hrncoch. takze ked som hladna,musim cakat,kym na niekto obsluzi. ale fakt vidim zlepsovanie,tak ma to uz moc netrapi. dnes cicky skoro necitim,keby nebolo tej stlacacej podprdy a vyrazok, tak ani neviem, ze ich mam :)))))) sem tam ma iba pichne tak zboku,ale to nic. no inak vcera ako som mala dlho dole tu podprdu,tak mi poriadne stvrdli a opuchli,ze som ich potom skoro nevtesnala do podprdy. koxo, uplne boli jak 2 balvany, he. ale ked boli zapnute,tak zase zmakli.chudence,este sa boja len tak sa vencit naostro :))) podla mna to je taky obranny mechanizmus :)))))