Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hops

babenky
no stehy sú von aj ma konečne odlepili...velmi sa teším je to super pocit najviac sa teším na sprchu..hurááá
Dnes umyjem, nafotím a pošlem. Ja som taká šťastná.

sweetlemon

miu miu
no neviem zlato,ja som sa tiez na konz. nic neopytala,lebo mi nic nenapadlo. A napr. trska mi povedal,ze ak nieco,tak nech violam. A aj tak som nevolala,pretoze vsetko som nasla na tomto uzasnom fore :) no a je pravda,ze trska ma zahrnul tolkymi informaciami,ze som uz skoro nic dalsie nepotrebovala vediet. Iba take prkotiny,ale tie pridu az postupne a samozrejme,ze bud ti poradi dr alebo my :) ved preto sme tu :)

prsnik

Hej to som bola ja čo som písala ohľadom dcéry.Nič mi nevraví, ale nechce ich ani vidieť.Nenútim ju možno, to príde samo.Klaudia ty si ale riadne odvážna,ja mám asi ešte nejaké zábrany.Pracujem na oddelení kde je 39 chlapou ,asi preto nechcem aby sa o tom vedelo.Chlapy sú rôzny a nerada by som bola aby sa na mne bavili.Ale stým som aj rátala ,že sa to dostane von,ale teraz ešte asi nie som pripravená.Idem dnes na kontrolu tak vám potom napíšem ako som dopadla.

sweetlemon

Klaudi
ja mam teraz taky isty problem, sice este stale ma trosicku boli,ked prehltam kvoli tym antibiotikam,ale aj tak mi skoro vobec nechuti,ble :( a to este ked mas nalozenu chladnicku niekolkymi druhmi jedla,tak sa ti ani nedivim,ze sa prejes uz aj ocami a potom nemas chut :) a neboj,za taku kratku dobu sa to nestihne na teba nalepit :))) sak zachvilu uz budes behat,tak tych par 10 gramov,co sa ti nalepi,tak to hned spalis :)))
no a fakt,ze nebyvame nejak blizko,to je skoda. by sme davali stretka ako zo zakladnej,ze ako sa vyvijame :)))

Drea

Pegy
No, ja mám svoje prsia dosť malé a keďže mám 50 kg ani mi nemôže dať moc veľké.Ale chcela by som aby vyzerali prirodzene. A sú prsia aj citlivé na dotyk ako vlastné? napr. pri sexe

KlaudiaKE

SWEET šak preto ta volam.. bo to nema kto jest :-)))))))) kua plna chladnicka jedla a ja dojdem otvorim kukam do nej jak do telky a po minute zavriem ze si nemam co dat :-))))) total mi nejak nechuti jest a prave toho sa bojim ze len sedim na riti a tie tukove bunky sa zacnu tvorit na riti :-))) a doteraz som ju nikdy velku nemala :-))))
joj babule co nie sme v jedno meste ??? by sme take cicane na kavu dakde spoli sli . to by bolo pohladov :-)))))))))

PRSNIK tak ako pises.. nie preto som trpela aby som to skryvala.. okolo mna to vedia vsetci :-)) vcera som dokonca kecala aj s dodavatelom, dlho sa uz pozname a kecame o vsetkom a ma drbal co zase nie som v praci a nerobim.. a ked som mu povedala co som si dala robit az mu zaskocilo a normalne ked kecal sa mu robili sliny a bol hotovy :-))))) az zabudol preco mi vlastne volal, som sa rehotala jak kon, tie muzske hormony su hrozne .. a tu predstavivost co majuuuuuuuu ... no nie ? :-)))))
A ozaj to ty si pisala ohladom dcery nie ?? ako to vnima teraz ?