Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucka_25

sweetlemon
dik za odpoved, moja e mail adresa:parriss@azet.sk, ja nosim podprdu 70-75 A, rozhodla som sa pre tie 350, ale neviem ci to neni malo :)ked uz ma maju rezat tak nech to stoji za to.......operoval to Dr.Trška?

miu miu

Ja som z Nitry ved som to tu pisala. A to neni mnau mnau ale miu miu je vlastne znacka PRADA. mam meno Maja, tak sa mi to aj hodi. ty vyhodnarkaaaaa
a sweetlemon ty si Miska? vycihla som ta na zzz

KlaudiaKE

Poslušne hlásim, prave som si SAMA umyla hlavu zohnuta nad vanou 6.den po operacii :-))) totalne nic ma nebolelo.. a to mam dlhe vlasy pod lopatkami
(dala som si ich este v aprili predlzit keratinom great lenghts)

Takze baby ked sa bojite co idete a mate pred OP.. ano su prve dni krute.. tak max 3 dni, ale o dalsie 3 dni ani neviete ze vas rezali ;-)

KlaudiaKE

MIU uz ju mam na sebe, no plavky mali kosticu ale netlacili ma lebo mam este hrube obvazy a tampony pod kozami, takze to bolo ok. a na tom lafrtky som sa aj ja rehotala.. aj take budu neboj ;-) sa tesim pred letom jak nabehnem na nakupy, doteraz to nehrozilo

SWEET sak ti vravim ze dojdi na obed :-)) tie vyrzky si nechaj, dakujem neprosim :-) ja si pockam do zajtra...
polievku som mala s knedlickami . mnam fajna bola.. no a o tych rezankach som preto pisala lebo urcite veeela bab co to cita si prave spomenulo, ze jeeej aj take jedlo je.. a budu mat na veceru :-))) sak jake je to jednoduche a clovek furt na take menu zabudne. casto sme to mali v skolkach a v skolach, prave som to zbastila a idem opat popracovat

inac s tou vodou, ja som hresila v den operacie. som sa chcela rano umyt posledny krat si vychutnat tecucu vodu na cecky a umyt hlavu a nejaky idiot nam vypol teplu vodu, takez som sa umyvala v kybliku a zohriatej vode.. jak som ja vtedy hresilaaaaaaaaa

pocuj z akeho mesta to vlastne ste baby ? ja sa tu pekne podpisem ze som klaudia z kosic a vy tu pisete dajake blaboly ze mnau mnau, abo sladky citron :-)))))))))

hops

Včera som bola asi 15 min bez podprdy a myslela som, že sa mi šitie rozpadne a silikón plesne o zem...no jednoznačne sa majú cici radi s retro podprdou... hádam pochopia do toho 6-tého týždňa, že kde je ich miesto a budú poslušné v normálnom spodnom prádle z 21.storočia
babenky dik za rady...zatiaľ šúľkanie toho lepidla sa zdá najlepšie

miu miu

jasne to je jedno ale aj to pomoze, hlavne na smrad. Ja mam take pohotovostne stale na vecku tak ma to napadlo. trocha prebehnut aby si neposmrdkavala ked zhodis dole tu krasavicu. xi

sweetlemon

Klaudi
he, to vies, protekcia :))))) no neviem, kludne si to mozme vymenit, pojdes dnes k dr.,ale za to ti pribalim tie vyrazky :)))
no inak pocuvaj, tie polievky zo zahradky,mne to chuti niekedy viac, ako klasicke domace. fakt su super. a aku dnes uvaris?? :) a ze rezance s makom, koxo,to som tak davno nejedla,uz ani neviem, ako chutia. pocuvaj, ja k tebe asi fakt budem chodit na obedy :))
miu miu
dievca,ze lafrtky, to co je za slovo, tusim aj na teba uz zacina nieco ucinkovat, to bude asi tym,ze uz pojdes na konz :)))
a inak jeeeezis,sak ja mam tusim v aute take pohotovostne vlhcene obrusky :) sice nie su detske,su na intimnu hygienu,ale to by asi malo byt jedno, nie? nejake kamilkove...

miu miu

baby blaznive ved ja stim v robote.......
Dobreeee puuuustate? fasa, to aj na mna bude takto posobit?
Umyvat mineralkou? Nemas take vlhcene obrusky detske? Ja uz sa chystam a pisem zlepsovaky co si mam nakupit ked budem po op aby som si tak nesmrdela.
Klaudi vytiahni na tu obludu fen, to je asi najrozumnejsie. Asi by si nemala byt cely den v plavkach. Dufam ze to nemas len take trojuholniky? take lafrtky? Alebo nebodaj s kosticou? to je hadam este horsie.... Ty si blazeeeen....

KlaudiaKE

UZ to mam na sebe , hned mi je lepsie.. nech ta podprda je aka je.. cickam fakt pomaha :-))

a uz aj viem co budem jest :-)
polievka MAGI zo zahradky :-)))) este z dovolenky ich mam 10baleni ... a na druhe jedlo rezanky s makooooom.. mnam , rychle a chutne .. este ze mam mak kupeny z metra namlety aj s cukrom ;-)

sweet ta ty ides skor k lekarovi ako ja a to si bola den po mne.. ccc
ja mam lekara zajtra o 13,15