Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ela26

ninab- baby to fakt vedia daj na ne
miu miu- no ja som bola v KE a mne povedal ze do mna sa toho vela nezmesti ze mam ja sama porozmyslat o velkosti a rozhodnut sa, ale ze urcite menej...

miu miu

nina a lekar ti aku velkost odporucil? nechaj si poradit ale hlavne si obehni viacerych lekarov. u vela lekarov sa za konzult. neplati takze len vyslovene si vyziadaj ich nazor na to aky velky impl. by ti dal.

miu miu

nina do priestoru je stredny a vysoky.
to mas ako napr pohar nizky /decovy/, stredny /vyssi trijdecovy/ a vysoky pollitrovy. na obvode sa s tym poharom nic nemeni len rastie do vyska, chapes aspon trocha?

miu miu

ela26 no ja ked som chytila 300cc tak som si povedale ze to vobec neni velke. lebo sval ti to este splosti a vytvaruje.

nina o velkosti este baby nebudu vediet povedat toho vela lebo budu opuchnute a bude sa im zdat ze maju vleke stany pod tou nadhernou retro podprdou. ale ked sa ich opytas o dva tyzdne tak to sa budu uz rysovat pekne prsia. Uz sa bojis menej?

ninab

ela ahoj, ja som nina...pokecame?
mala som traumu z komplikacii a teraz mam uz aj z velkosti, neviem si zvolit ani profil, nerozumiem totiz tomu, ktory je do pristoru ale asi ten nizky, ci stredny???

miu miu

sweetlemon uz si konecne absolvovala sprchu? co budes pouzivat na jazvy? co ti poradil doktor? alebo ti nieco predpisal?

ninab

veronika, prosim ta ked tu budes, napis mi, ake si mala miery pred operaciou a ake impl. si zvolila, lebo ja 75B a na konzultacii som v ruke drzala gulaty impl. s velkostou 250ml a stredny profil a zdalo sa mi ze to by aj na slusne trojky s mojim zakladom stacilo, ci?a ked uz budes aj po operacii vlastne, tak aj pripis vysledok, vlastny dojem a ci splnili tvoje ocakavania, co sa tyka velkosti...