Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

fifi - mne sa zdá 350ml u teba celkom fajn, kedze más pekný základ, ved nie su upne plochá, na niektorých čo som videla aj 400ml, tak sa mi to už nepačílo :( ale zasa každá postava znesie iné ml, ťažko radiť, keby sa tak človek mohol vidieť po a podla toho sa rozhodovať... ja tiež velmi váham, či gulaté alebo anatom, poradíte? lebo fakt dávať viac o 13tis a ten gulaty sa i tak splasne... a ani pretocenie nehrozi ako u anatomu....

fifiBB

miu miu
máš 165cm,aha no neviem fakt..radšej nebudem radit,ja som moc vysoká,máš pravdu o 25ml viac to je nič,myslíš že si mám dat viac ml,ja neviem aby som nevypadala ako..na hrudi nemám žiaden tuk,tak sa bojím aby som tam nemala vyrysované dve gule..xixi

fifiBB

ja mám pod prsami 72-73cm
miu miu,
a velkost 300ml,stredný??ked neviem ked máš anatomy,tie sú nižšie položené,ja chcem okruhlý,vyplnit hore,lebo tam nemám vobec nič,ani tuk,len tenkú kožku:((

atram

nina - ten profil by som ti skor vysvetlila takto: mas dva rovnake implose 300ml gulate, jeden ma nizky profil a druhy ma vysoky /je medzi tym este stredny/, tak ten s nizkym profilom ma sirku 11cm a vysku 4cm a ten s vysokym profilom ma sirku 10cm a vysku 5cm a pritom oba stale 300ml, cize je ta tekutina inak rozliata, jedna je viac na plochu, druha viac do vysky/priestoru. Tie rozmery som dala iba na ukazku, nie su pravdive, aby si to nebrala ako presne cislo. Taktiez som sa docitala, ze vysoky profil je vhodny pre utlejsie hrudniky, lebo kedze je hrudnik utly, tak aby ten implantat nebol velmi siroky, implantaty sa nesmu dotykat jeden druheho. Ja mam napr. vysku 155cm a rozmer od pleca po stred bradavky mam podstatne mensi ako baba co ma 170cm, cize ja keby som mala nizky profil, tak by mi prsia koncili prilis vysoko, preto idem viac do priestoru a chcem profil vysoky. Uz to chapes?

miu miu

fifi ty si vysoka, to je o niecom ino, sice chudunka ale bysoka a ja som krpec a este aj chuda. ale dam si ten stredny profil. som sa rozhodla. hadam. ty chod urcite na 350 a stredny profil mozno aj viac. si zober ze ja mam 165cm a radia mi 325 no a ty rozmyslas len o 25ml viav. to je nic.

fifiBB

baby má tu niektorá výšku 176cm a 57kg..mám jedničky a rozmýšlam na 350ml stredný profil..poradte prosíím:)))