Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

kto bol u neho? chcela by som si pozriet vysledky jeho prace, ked je taky namysleny. lebo ta jeho stranka je o nicom. ziadne info, nic...
bol niekto z vas u trsku? je dobry??

bratislava

dakujem barbie, a kolko u nej stoji OP?
dava tiez mentorky? lebo marsal povedal, ze len znacka mentor je dobra a vsetko ostatne je nanic. no prave to sa mi na nom nepaci, ako vsetko ostatne hanobi, len to co on robi je super. to kvalitny doktor nerobi!!! a o znacke so mnou doteraz nikto nehovoril, ako mam vediet, ktora je dobra?

1mica1

Wendy

Ty si strasne zlata baba,vsetkym sa tu snazis pekne poradit:-) Aj ja ti dakujem,mozno si ani nepamatas uz,ale nevadi.Ja idem tiez tento piatok na opku ako natalis a velmi sa tesim,lebo teraz mam take "visaky"prsia a konecne budem mat pekne,plne prsia:-)

BarbieOne1

marsal bol prvy, ktoremu som volala a hoci mnoho bab odtialto ma s nim dobre skusenosti, tak na mna posobil tak nejako zvlastne a odmerane.. no neviem..

BarbieOne1

bratislava

ja idem napr. k dr.simonovej, ako som uz spominala, je to velmi mila pani:-) hoc ma strasne vela prace, lebo pracuje pre sukromne kliniky, ale aj pre normal nem., ale je velmi prijemna a na nete som sa docitala, ze ju velmi chvalili napr. pri op. usi atd..

idem cez ruzinovsku nem.

bratislava

dievcata prosim poradte mi doktora, ja som uz uplne zufala!!! 12 rokov sa odhodlavam k operacii!!!! konecne ma muz podporil a povedal, nech si teda najdem dobreho doktora, lebo vidi, ze od toho neustupim. bola som u racziho, dnes som volala marsalovi, teda ten bol do telefonu taky frajer, no katastrofa. ani nemam chut sa s nim stretnut. len on je najlepsi, len on dava kvalitne implantaty a termin OP moze byt aj hned, ked chcem. to sa mi vobec nezda, nema klientky? ved inde treba cakat par mesiacov. aky je vas nazor??? prosim pomooooc!!

BarbieOne1

Ja ostavam este stale v napeti:-)) Vcera som sa nemohla dovolat mojej doktorke(ci davala foto do pc, co bude vyzerat prirodzene), tak som jej napisala spravu, ze teda 295ml aby mohla objednat impl.
Brala som to ako hotovu vec.
Vecer mi napisala, ze uz ma vsetko vyriesene a ze rano ma prezvoni.
No este ma neprezvonila a ja teraz neviem co ma vyriesene..
Jaj hruza toto cakanie, co sa zmeni, alebo nezmeni, alebo co mi povie..

BarbieOne1

Tak v prvom rade vam chcem vsetkym podakovat za podporu:-)
Vela ludi to vnima, ze to nic neni.. nevedia si predstavit cim si baby pred takymto zakrokom prechadzaju.. Ono sa to nezda, ale ide o dost velku zmenu u kazdej z nas, ci uz pred tym alebo potom:-))

ska38

no pekne prekvapenie s tym tvojim datumom:-) ale aspon to budes mat cim skor za sebou:-)

cica666

Ahojte baby. No ja sa chcem trosku podelit o prispevok. Ako som davnejsie pisala cakame druhe babatko a samozrejme aj prska sa mi zvatsuju. A musim povedat, ze po opke som vedela, ze pojdem na druhu a urcite vatsie.Ale ako mi prska rastu, tak aj bolest v chrb stupa. A poviem Vam, je to dost velka zataz na chrbat. Urcite chcem ist do vatich po odkojeni, ale mozno si to aj rozmylim. Chcem Vam len tolko povedat, ze je na Vas ako sa rozhodnete, ale ta bolest je strasna. Takze chudunke baby, dajte na rady doktora a neprehanajte zbytocne. papa

84nika

wendy1
ja po styroch týzdnoch som sa pýtala lekára ci uz mozem spat na bokoch a este mi nedovolil, min. týzden po 7-mich tyzdnoch uz som postupne zacala, i ked odvtedy este nebola na kontrole, kedze lekár je este stále na PN-ke. Ale baby väcsinou písu ze ca. po 4-roch tyzdnoch uz spávajú, lenze ja preto som mohla az neskor asi, lebo mám pod zlazou, a aby sa asi neposunul, alebo neviem... Písala som ti minule ze mám tiez asymetriu a aj pred opkou som mala, ale teraz po 8-mich tyzdnoch uz si to az tak ani nevsímam a ked to niekomu ukazujem, tak tiez si to nevsimnú.. To sa ti usadzuje vraj aj pol roka, tak uvidís ze to bude lepsie a lepsie. Jaj a kamoska mala tiez také necitlivé prska ako si aj ty písala, jej to vraj ca. po 2-3 mesiacoch sa dali do poriadku, tak neboj. ;)
bellinka - kasli na svagrinu, ziarli na teba!!