Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Bratislava ja idem o chvilku na konzultaciu do interklinik k Hederovi,urcite napsiem vsetky info.Skus pozriet a starnku intrkliniku tam je aj cennik.papa

bellinka

Bratislava :
kamoska ide teraz 11.1.010 k ktrskovi , ano on ma naozaj krasne robotu za sebou ale je straaasne predzaeny podla mna...

a s tymi implantatmi , moj nazor po dlhom skumani kade tade vsetky su dobre , je to len o tom ze dok´tor ked presadzujem nejaku znacku ma nejake benefity od tej firmy , inak by lekar mal davat do ponuky vsetky implantaty, mne moj lekar povedal ze s impl.ktore vela bab posudzuje ako lacne a smejdove, nemal ani jeden problem a je to bud vtedy len zle vlozeny impl. alebo to telo jednoducho strajkuje a vznika problem ...
naozaj je to ako znacka MENTOR, EUROSILICONE, to je ak znacky aut AUDI , BMW , naozaj :o)))vsetky znacky su schvalene a pouzivaju sa po celom svete

mihai

bratislava
ale ved oni davaju terminy ked maju volno proste. napr sa nejaka zena odhlasila z opky. praveze sa tes ze najdes volny termin. neznamena to ze ma par bab do 18.-teho a potom uz nic :) ja som sa nanutila aby mi horko tazko nasli miestocko a sla som o 5 tyzdnov, nie o vyse dva mesiace.

bratislava

84nika
tvoja znama je spokojna s marsalovou robotou? a s jeho pristupom?
dievcata dakujem, skusim este zavolat tej simonovej, len neviem, ci si daju tak zalezat, ked to je lacne...:-(
a ten kostal kde robi? o tom som este nepocula... inac trska mi tiez povedal, ze uz 18.1. ma volny termin. mhm, nejako sa mi to nezda..

84nika

jaj a co sa týka Marsala a jeho Mentorov, tak moja známa bola unho minulý rok a dával jej tusím McGhany al. Eurosilicony, ale Mentory 100%-ne nie!! Takze o tom tolko.. Ale vraj je sikovný.

84nika

bratislava
ja by som ti tiez odporucala Trsku, Fábryho, Kostála al. Minarovjecha - ale on je asi najdrahsí v BA. Ja som bola u Mudr. Kostála, vsetci ho chvália, je lacnejsí ako niektorí v BA, ale aj ja som cakala 8 mesiacov, má to preplnené...
Takze ked mám peniazky a chcem v kazdom prípade v BA, tak asi z týchto 4 by som vybrala. Alebo skús v Pezinku Jezovitovú..

BarbieOne1

no, ze mentor maju nejaku akciu do vianoc ci co a ze su o 13tis lacnejsie.. ale celkovo ruzinovska nem. ma velmi lacnu cenu opky. myslim tym cisto opky.. okolo 500 Eur.. Inde si uctuju od 700 Eur vyzsie.. co com pozerala na nete..

Dr. Simonova operuje v ruzinovskej nem a este vsukromnej klinike esthetic clinic.

Zavolaj do ruzin. nem, alebo esthetic cl. dohodni si s nou termin konzultacie a uvidis, ze budes spokojna.. ono aj kebz si sa snou strela v esthetic cl. tak jej povies ze nemas vela penazi a da ta cez ruzinov.nem:-)

bratislava

barbie to myslis vazne ze do 2000?
a mentorky? kde ona operuje?

akurat som volala trskovi, z neho som mala po telefone lepsi pocit, dohodli sme sa na konzultacii, ale cena okolo 3000:-(

BarbieOne1

bratislava

no povedala, ze mi moze dat ake budem chciet, ale s mentormi je najviac spokojna co sa tyka kvality.
cela op. ma u nej vide do 2000 Eur

mihai

bratislava
nie je pravda ze len mentory su dobre :) marsal si asi nahana klientky a to az moc prehnane. taketo reci... skus tršku a hederu. kvalita a profesionalny pristup.