Dievčatá, Nena1, bittersweat, henka88, Rozalka, ďakujem veľmi pekne za vaše slová a podporu, viem že musím počkať niekoľko mesiacov aby som mohla ísť na reopku a tiež mi napadlo, žeby som skúsila konzultácie u iných odborníkov, no musím teda dať čas prsníkom i svojej psychike kým všetko poriadne zvážim a začnem niečo konať. Zatiaľ sa prikláňam k ďalšej modelácii toho väčšieho a ovisnutejšieho, s tým menším som spokojná a nechcem väčšie. Dr. vravel, že na tom väčšom by mi spravil mastopexiu (kotvu) – no nemohol to hneď keď to videl? Ja viem, že oproti pôvodnému stavu je to oveľa lepšie a že asymetria sa nedá na 100% odstrániť, ale som si ich merala horizontálne i vertikálne a sú tam rozdiely v oboch smeroch cca 1,3-1,5 cm, čo je podľa mňa dosť, keby to bolo do pol centimetra tak ani nepípnem. Aj kamošky mi chytali prsia cez tričko a cítili ten rozdielny objem v rukách. Bola som si predvčerom kúpiť nejakú normálnu podprsenku a presne ten istý problém čo som mala predtým, úplné déjà vu - nevedela som si napasovať prsia do košíkov (75D), keďže veľký vyčnieval – skoro som sa v tej kabínke zosypala. :( Veď to bolo cieľom operácie, dorovnať rozdiely, previsy až tak nevadia, nie som už najmladšia a nemienim ich vytŕčať do sveta výstrihmi po pupok ani chodiť bez podprsenky, len teda aspoň na jar/v lete do tielok a šiat aby som mala decentný dekolt plus do plaviek nech to nejako vyzerá (a aj do postele pravdaže :) ). Čo sa týka platby za prípadnú reoperáciu, o tom sme sa nebavili a teda vôbec netuším ako by sa to riešilo finančne. Podľa dr.sú vraj pekné, no ja som z nich fakt na prášky. :( Prepáčte, že sa tak rozpisujem a vnášam negativizmus do tejto témy, kde sa každá teší z nových pekných pŕs, fakt si pripadám ako debil a takmer jediná nespokojná. Viem, že sú aj dôležitejšie veci na svete, ale trpela som komplexami vyše 20 rokov a konečne som sa k tomu dokopala a iste chápete, že pre taký drastický zásah do tela sa človek nerozhodne len tak zo srandy a očakáva pozitívnu výsledok. Takže mi zostáva jedine čakať, zbytočne sa tým nedepkovať, myslieť pozitívne, veriť že sa s tým dá niečo urobiť a prípadne ísť na jar na reopku, aby som si na leto ozaj mohla kúpiť normálne plavky bez komplexov. :)
Pekný deň všetkým!
Tomyum1, môj mail zuzka.forum@post.sk