Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Stefani

Ahoj Nelik 33,
u Červeňa je to za 3000.Zaleží to od inplantatu. Mne to vypočital na 3005 pri eurosilikone TMM2 270.

nelik33

nena 1

Dakujem pekne za odpoved. Uz som si nasla diskusie cez to vyhladavanie, aj skusenosti s Mudr. Pikulom...este by ma zaujimalo ci viete aj o nejakom dalsom doktorovi okrem Pikulu a Cervena, ktory ma dobre referencie a zaroven cena operacie by bola okolo 2200 € a ktory posobi v ZV/ BB...v januari by som si chcela dohodnut konzultacie.

Co sa tyka ceny, chcela by som sa zmestit do tych cca. 2200 €, co by pri Pikulovi malo byt ok...a u Cervena by to bolo asi drahsie...

LiluM3

Ahoj, mna napadlo ci to nemoze byt alergia na praci prasok resp. avivaz. Mohla by si skusit zmenit praci prostriedok a nepouzivat vobec avivaz, mozno to pomoze.

LiluM3

Ahojte baby :)

Píšem po dlhej dobe. Som takmer 5 mesiacov po opke a mám otázku ohladne nosenia podprseniek. Nemám problém si nájsť podprdu už od tretieho týždňa po opke, všetky strihy mi sedia. Mám ale taký problém, že vela podprseniek ma začne svrbieť a pichať po pár minútach, hoci ten materiál vôbec nepichá a je hladký. Je to zrejme citlivosťou kože.
Má niektorá z vás takú skúsenosť?Zmizne to časom?
Čo sa týka jaziev, stále ich mám dosť viditelné a tá jedna je aj celkom hrubá.
Pravidelne po sprchy vždy natieram krémom pre hydratáciu, a už len čakám, kedy začnú blednúť.
Ďakujem za rady :)

Nena1

nelik 33
1. hore vľavo (je tam lupa) môžeš vyhladavat a filtrovat recenzie, ak zadaš nejake slovo /napr: Pikula). Tento doktor sa tu spomínal a v BB operuje ešte Dr. Cerveň.

2.Termin konzultacie je individuálny od doktora k doktorovi. Tyžden, mesiac, niekoľko mesiacov... Tak isto aj termin operacie. Podla toho, kolko pacientov ma konkretny doktor...

3. To isté platí aj čo sa týka ceny operície. Približe si nachystaj cca 3000,- eur. Ale, či budeš platiť o niečo viac, alebo menej, je to individuálne. Takže presnú odpoved Ti nikto nedá.

Co Ti ale mozem poradiť, obehni si konzultacie u viacerých doktorov.

nelik33

Ahojte baby,

mam 25 rokov, cca. 51 kg a 165 cm. V najblizsom polroku by som chcela podstupit augumentaciu. Planujem to uz dlhsiu dobu. Nasla som nahodou toto forum a rada by som sa zapojila do diskusie a ziskala od Vas cenne informacie z vasich osobnych skusenosti, nakolko ja este ziadne v tejto oblasti nemam.

Viete mi poradit dobreho doktora v ZV pripadne BB? ...napr. zaujimal by ma MUDr. Pikula, ma celkom dobre referencie, ako som sa docitala...

Chcela by som sa Vas este opytat cca. ako dlho sa caka na termin konzultacie a potom cca. na termin operacie od konzultacie? ...a este by ma zaujimala aj cena komplet za cely zakrok...

Dakujem vopred za vsetky odpovede :)

nikxxx

Nena1

dakujem, snad teda vyblednu :)

Stefani

ja som tiez nebrala ziadne tabletky od bolesti pretoze som takmer ziadne nemala. Operaciu som mala o 9:00, po zobudeni som sama vstala, isla na WC a uz facebookovala :D cely den som pozerala telku az do cca 22:00, bolesti boli 2.,3. den ale dalo sa to zvladnut, 3. den som bola uplne v pohode samozrejme vstavanie z postele bolo nemozne bez pomoci asi 2 tyzdne. Vela stastia!!!

Stefani

Ahoj Chocolatte,
veľmi pekne ďakujem za info, trošku ma to povzbudilo. Ja mám termín 8.1. a bojím sa bolesti (hlavne prve dni) neviem ako to zvládnem. Ty si asi prvá čo si neužívala tabletky od bolesti. Vačšinou majú baby problemy aj so starostlivosťou o seba (obliecť sa, vstať z postele...)
Po koľkých dňoch budem mocť ísť do práce k PC???

Nena1

jazvy blednu individualne. Niekomu az po roku. Ale URCITE vyblednu. Na vyblednutie nepomaha ziadna mast. Tie sa skor pouzivaju na ich zmekcenie, aby nezhrubli a neroztiehli sa ako keloid. Len treba byt trpezlivy a v ziadnom pripade jazvy, pokial su este cervene, nevystavovat na slnko, resp. solarko. Potom chytia pigment a už nevyblednu!

nikxxx

AHOJTE BABY,

chcem sa spytat ci ma niektora z vas po 7 mesiacoch od operacie vyditelne jazvy. Ja ich teda mam dost viditelne, cim to je ? Cim ste si ich potierali ??? DAKUJEM

chocolatte

Stefani
ahoj :-)
Nechodím sem často...
Neviem, čo by si konkrétne chcela vedieť. Narkózu som zvládla úplne v pohode, bolesti som nemala žiadne, takže lieky od bolesti neberiem, jediné, čo som mala boli ešte na klinike tesne po operácii. Ráno som zvládla umytie zubov, obliekla som sa akurát učesať ma musel manžel, keď po mňa prišiel lebo som nesmela dvíhať ruky. Prvé dni som bola viac unavená a ospalá, pomaličky sa to zlepšovalo, teraz už úplná pohoda. Som 25 dní po...