all
ahojte, ja som skoro rok po opke a jazvy mám tenké a biele, ale to tesné okolie okolo nich je také hnedšie. neviem, či to zmizne, ale hádam áno, lebo inak by som bola s jazvami spokojná. akurát mi jedna na ľavom prsníku z jednej strany klesla. ja som si ich asi 6 týždňov prelepovala a mastila kokosovým olejom, ale či to nejako pomohlo :) najlepšie je ich nechať tak a tiež veru nenaťahovať ani nijako nenamáhať.
Nena1
ahoj, chcela som sa ťa opýtať na tvoje prsia pred reopkou.Ak si správne spomínam tak si vravela, že ti vytvoril dr. väčšiu kapsulu na imploš ako mala byť. a preto vlastne nedržali tak ako mali. Tento problém si mala na oboch prsníkoch? Mne tiež nedržia prsia jak umelé kopce, čo som pred opkou asi čakala, ale nevidím to ako veľký problém, ani estetický. Len mne trochu vadí, že keď si ľahnem, tak pravý prsník proste zacítim. Nie nejaký výrazny pohyb alebo posun, ale proste je to iné ako s ľavým, ktoré necítim vôbec a je také prirodzené a toto pravé sa proste vždy takto ozve, čo beriem beriem aj tak trochu ako diskomfort. Keďže som však väčšinu času v podprde, aj spávam v pooperačnej stále, tak to moc nevnímam. No ale keď ju nemám tak mi to je zrazu nepríjemné.