zuzka.forum
ahoj, ja tiez zastavam nazor, aby si este pockala, min. tych 6 mesiacov. Ja som 10 mesiacov po a mozem za seba potvrdit, ze tie prsia sa neskutocne menia a usadzaju - to by napr. mohlo vyriesit tvoje rozdielne previsy. Si este moc skoro, aby si sa trapila, hoci si to viem predstavit, ako ta to trapi, ako to mozno sklamalo tvoje ocakavania. Ale preto ti aj z vlastnej skusenosti mozem poradit, ze vyckaj, nestresuj sa zbytocne, lebo podla mna tie prsia nemas nijako extra rozdielne. Ked si zoberieme tvoju predoslu asymetriu, tak ju mas dost vyrazne minimalizovanu, a ak ju aj vidno, nekrici. Mala by si sa preto tesit aj z týchto prsicok, spredu ich mas fakt v norme, a z profilu sa ti to casom este moze vykorigovat, cize to uvidis casom. A ak nie, potom bude treba nejake riesenia, aby si bola hlavne ty spokojna. Tiez by som urcite zasla na konzultaciu k inym doktorom, ale je zbytocne to riesit takto skoro. Zajedno, aj tak este na opku nemozes ist. A naozaj z tvojich reakcii a nespokojnosti som cakala, ze to bude vyzerat ovela horsie. Mozno to nie je dokonale, lenze to sa niekedy ani neda dosiahnut a najma vtedy ked napr. predtým si mala asymetriu. Drzim ti palce a vela vela sil, aby si to zvladla a vedela sa aspon z niecoho co sa tyka tvojich novych prs potesit.