Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

Mihai,

ja mám 2 deti a myslela som, že v tehotenstve sa mi zväčšia, ale absolutne-len mi trochu spevneli,takže koža sa mi vlastne ani nemala od čoho natiahnuť. Inak presne takú postavu akú som mala pred detmi mám aj teraz a to mám 35 rokov, takže myslím že zase v tomto sme vo výhode. Myslím, že ty budeš postavovo presne taký typ ako ja, aj keď ty si ešte mláďa.
Neboj cez leto ich budeš mať pekné,uvidíš.Ja som si toto leto na staré kolená prvý krát kúpila iba trojuholníčkové plavky-bez vypchávok.
Ja som v podstate spokojná,príliš dlho som žila úplne plochá a čím som bola staršia tým viacej mi to vadilo.
Ja som bola u Dr.Dziugana v BA-Medestic, ako to tu čítam nikto u neho nebol.Mal fajn prístup. Opka ma vyšla 1100EUR a imploše 1020EUR, mám eurosilikony 325ml, vysoký profil,anatomy.
Ty si bola kedy na operácii a u koho? ja som bola pred polrokom.

mihai

zabudla som, pod prsiami mam 75cm. kolko som mala pred tym cez, si nepamatam, pani moji, sama sa cudujem ze zabudnem taku vec :)
fotky pred sukromne tiez nemam. zeby som si ich vypytala od doktora? ked sa sa uz nechcem vidiet pred ;) porozmyslam :)

mihai

dadus35,
ja mam 22. nemam deti. mala som pevne male prska, malo koze. a veru prizvukoval mi, ze viac sa nedalo do mna natlacit, ze uz aj toto bolo len tak-tak a este mam koli cviceniu svaly co sa tazko prisposobuju. veru som aj mala pocit ze snad prasknem prve dni.
len mi nejde do hlavy ze ine, nizke baby, utlejsie este nez ja (my) maju vacsie implose a tiez mali malo koze atd. nechcela by som zdravotne komplikacie koli vacsim implosom, som rada ze mam co mam, vazne su pekne, len koli vyske mi to nesedi. vazne ti povedal ze vtedy sa implose neplatia? u koho si bola? ja by som aj sla, ale ako vravim-co ak tie prerobene uz sa tak neujmu bez komplikacii, atd. je mi jasne ze ak aj budem mat deti, nenarastu mi. mame to v genoch. cize ak sa nic nestane, vymenu nepotrebujem, resp. tak skoro urcite nie.
som trosku smutna z tohto. mozno v lete sa budem citit lepsie, no teraz sa tie prska vedia paradne schovat pod saty :) aj ked jasne ze vidno ze ich mam, cakala som viac.

dadus35

mihai,

je to možné, veď ty si tak ako ja aj výška aj váha.A presne tak to cítim aj ja ako píšeš.A pod prsiami máš kolko cm, aj to si tuším písala že 75C podprda ako ja.A koľko máš rokov?Máš aj deti?
Ja som mala vždy tenký hrudník, myslím fakt len koža a malinké prsia, po ktorých mi po pôrodoch zostala iba koža, aj to nie veľa.
Ja som volala môjmu doktorovi, aby mi poslal fotku pred opkou a aj ten mi hovoril, že on vždy dáva takýmto tenkým pacientkám najviac čo sa zmestí, lebo nás ženy a naše túžby po prsiach pozná.U mňa väčšie imploše by tiež pripadali do úvahy až pri druhej operácii.Hovoril, že pchať tam niečo nasilu robí potom len zdravotné problémy.
Ale ako ty hovoríš, keď som vyzlečená super,aj keď som mala cez leto tričko tak paráda, ale teraz v zimných veciach /hlavne kvôli mojej výške/ by som tiež možno zniesla viac.Ale stále hovorím oproti tomu čo to bolo predtým je to pozitívna zmena.
Mne ešte hovoril, že do 2 rokov môžem ísť na zväčšenie a platím iba operáciu, imploše mám grátis,ale neviem či je dobre pokúšať šťastie keď som to mala bez problémov a hlavne aj tá operácia zase niečo stojí.

bratislava

dievcata ste zlate, dakujem, jamimili ja som bola v interklinik u racziho, hovoril okolo 2700-anatomicke.
to by bolo super, keby sa dalo niekde pozriet, ake maju jednotlivi doktori vysledky, keby sa dali porovnat tie fotky...

84nika

bratislava
ano, tá moja známa s Marsalom bola spokojná a nespomínala ze by bol drzy al. nieco také, a má inak velmi pekne prsia...hm..mozno mal zly den. Kostál zas robí v ruzinovskej ale v zadnej budove kde je chirurgia ruky, on robí aj ruky takze plastiky podla mna dáva max.3 na jeden den, preto sa tolko caká, ale robí po novom piatky aj v PK, tam tolko necakás, mozno mesiac - sima3 tam bola unho. Alebo vyskusaj tu Simonovú, ved Barbie ide k nej o tyzden, a budes vydiet aj jej prácu aspon a potom sa rozhodnes.