Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

akurat som dovolala s mojou dr., konzultovala ma aj s dalsim chirurgom atd., dost preberali moje proporcie, tak nakoniec budem mat 280ml anatomy.. ze vraj mi to spravi este krajsi vysledok ako 295ml okruhle a konecna velkost bude rovnaka..

Velmi som nadcena dr. Simonovou, vidno, ze sa somnou dost zaoberala aj konecnym vysledkom.. ( vobec som to necakala )
drzim palce vsetkym, aby mali podobnych chirurgov:-)

BarbieOne1

jaj nestras s tym vytrcanim:-)) ale ty mas myslim mensi obvod hrudnika.. ja mam 81.
ja idem dufam 22.12.. stale sa mi neozvala dr. ale tak snad ano, uz ked je to tak dlho dohodnute..

to len ja som vymyslala s velkostami:-)

jamimili

Som strasne rada vravel ze ak by som moc chcela mozem mat aj 300mml ale to by mi potom nejak v sterde hrudniku vytrcalo ci ako...Barbie tesim sa na tvoje fotky po kedy vlastne ides???

jamimili

Tak baby vratila so sa s konzultacie....pocit s Hederu vynikajuci.-)))termin 11.1.2010 anatomicke-tusim mc ghan 285ml ,cena 2773€:-))+214 poplatky za vysetrenia v medifere..nemam cas behat po doktoroch takto to mam naraz aj ked sice je to dost ale neva.Moj prvy termin bol 8.2.2010 ale muz mi povedal ze mam ist na ten 11.1.2010...tesiiiim sa hrozneee

dadus35

Mihai

a ako sa dávajú imploše cez dvorce,ty máš tuším tak vkladané. v tomto som teda totál laik, tam netreba aspoň 5cm rez ako pod prsníkmi?