Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smileee

ahojte babule ..ja mam tiez uz po operacii a bola som aj na vyberani stehov vsetko prebehlo tak rychlo a ked som si citala tie pokyny na papieri co mi dali tak ma to trosku zarazilo z toho vyznelo ze tu podprsenku s tym pasom mam nosit len 3 tyzdne od operacie ? nemalo to byt 4 tyzdne ? ci to mam pomylene ? prosim vysvetlite mi to niekto :(

ninuska13

ska38
Moja,u mna to je podobne ako u teba.Sama to v ziadnom pripade nezvladnem,takze sa prisposobim soferovi.Ale chcela by som tam byt tak medzi 11-12 hodinou.Inac to je sila ako clovek tie jazvy a vsetky svaly citi,ze?Jedno s druhym uplne suvisi.Boze,ja uz sa chcem normalne vyspat,lezat....Dufam,ze sa toho obe dockame coskoro,ale mozme si gratulovat.Prvy a to ten najhorsi tyzden mame uspesne za sebou :)Uz bude len lepsie a lepsie...sme bojovnicky!!!!

jeyla

Ahojte,baby podla Vas ma Minarikova pekne prsia?Podla mna ano.Lebo niekto tu pisal,ze ich ma moc pod krkom....ale dala som si ju vyhladat do googla a podla mna pekne.Aky mate nazor?Na moj vkus vacsie ako ja planujem...ale pekne urobene.Mam taky pocit,ze jej ich robila Dr.Jezovitova

jeyla

Ahojte,baby podla Vas ma Minarikova pekne prsia?Podla mna ano.Lebo niekto tu pisal,ze ich ma moc pod krkom....ale dala som si ju vyhladat do googla a podla mna pekne.Aky mate nazor?Na moj vkus vacsie ako ja planujem...ale pekne urobene.Mam taky pocit,ze jej ich robila Dr.Jezovitova

ska38

Ninuska13,
aj ja uz lepsie,a tie jazvy citim tiez,akoby ma tahali.v tom polosede som stale,dnes som si lahla vodorovne, lebo uz aj zadok boli,no opat som sa nemohla posadit,tak mi doma pomohli.uz si dam na to pozor,len v sede lezat.a kedy sa tam v piatok chystas?ja uvidim ci sa odveziem sama,ak nie tak casovo sa budem musiet prisposobit soferovi.

ninuska13

ska38
Zlatko,takze aj ja mam to vyberanie stehov v piatok.No ja uz sa citim lepsie,ale stale mam pocit,ze mam sto kilovy balvan na hrudi,aj jazvy citim.Uz sa tesim ako sa v piatok vysprchujem lebo uz som z toho na nervy....No a spim stale v takom polosede-pololeze.Vcera som si skusila lahnut na chrbat,ale po 5 minutach som to olutovala...
K tej Eve Cifrovej....ona ma tie prsia naozaj nadherne-ukazkove.Celkovo sa mi paci,aj jej postavicka....

bratislava

barbie prosim ta kde najdem v ruzinove dr. simonovu? mam ist ku nej na tu skusku, ona hovorila ze to je niekde zboku ci zozadu, neviem. dik

bratislava

jamimili gratulujem, ty si teda pohodacka, ze cop si robi na druhy den po opke, no ja mam dost! tak sa drz aj nadalej, tesim sa s tebou
della ako sa mas? uz je lepsie?
za posledne dni pribudlo nejako vela bab, uz sa tu vobec nevyznam...

bodynka

jamimili gratulujem.
Milka neviem preco a pripadas mi ze si chlap:D
Uz mam pumpicku , ale citala som fora na zahranici ze to nefunguje..