Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

ska ja ked som sa po tyzdni rozbalila a uvidela prska,tak som sa zlakla,ze jaaaj,ja take velke nechceeem! :D a teraz by som sla do min. 400ml! ;) neboj,oni sa este zmensia.

ska ja ked napnem svaly,tak mi skace len lave.to nepodarene.. to znamena nieco?? lebo aj ked si pohnem pravym prskom tak drzi paradne a pri lavom citim silikon,ako mi beha v prse. :/

wendy1

mihai tak gratulka k prebratiu bradavky! :) super,tak mi davas nadej. ja zatial nic :((( ani naznak navratu.

ninuska mne sa nezda,ze by si pred opkou mala dvorce dole. teraz mas prenadherne prska!! a dvorce tam,kde maju byt.nevies kolko cm si mala bradavky od klucnej kosti?? ja som mala pravu 16cm a lavu 17cm..

wendy1

martinka este ja si myslim,ze by si mala ist do gulatych,lebo sa ti jednak viac pacia a jednak ty mas tusim uz teraz 4ky,tak aby to pri anatomoch neposobilo ovisnuto.. ale to je len moj nazor,nemusis sa toho drzat. fakt niesom odbornik.

wendy1

martinka hej,chcela by som zdvihnut dvorce vyssie,ale neviem,ci sa to da,hlavne preto idem za Hederom a rada by som do laveho o 25ml väcsi implos,aby sa mi vyrovnala velkost. :)

wendy1

barborka ty mas aky obvod cez prska?
inak moj doktor gulate nedava,take baby posiela prec :P a dava len mentory. alebo sa snazi na ne prehovorit. takze u neho na vyber vlastne ani nieje. a jamimili ma zn. nagor. Ja som zas pocula len chvalu na ne. tak neviem. mentory tiez niesu mäkke. snad len eurosilikony su mäkucke,ale tie su vraj najmenej kvalitne. a mne nevadi,ze mam tvrde prska. nechcela by som mäkke. no a zrejme som mala mat gulate implose,lebo ten tvar sa mi paci. ked si baba neda prehnane velke implose,tak to moze vyzera pekne a nie tak umelo ako sa o gulatych tvrdi.

wendy1

dadus to mas krasne miery s 325ml! ja mam 73cm pod prsiami a teraz po opke mam 88cez :( a to mam 350ml! takze asi si mala väcsi zaklad. takze medzi tebou a mnou v obvode prs je 7cm rozdiel, to je dost. tak mozno ma lepsie chapes teraz. :) a hovoris,ze aj s 2 a pol rocnymi detmi budem mat fusku,to asi ano,ale neverim,ze väcsiu ako s 16mes chorymi dvojickami a vlastne chorou celou rodinou vratane mna - az si spominas ako to u nas bolo :P

bellinka

smile
ak ti ta podrda nevadi tak ju nos aj 6tyzdnov ...ona ma svoj zmysel , mala by si mat prska pekne pri sebe aby sa ti pekne ulozili a aby ti potom pekne prirastli implantaty...ja ju mam rada uz na aj po ž-tyzdni ale urcite ju budem na noc nosit este niekolko mesiacov!!!

bellinka

baby
tak ta na omlazeni ma fakt super fotky na to ze ma slzickove implantaty, ved ja mam take a to mam gulate , super to je naaozaj spravene klobuk dolu pred lekarom :o)))

no a Cifrova ta ma tiez svetove tie prsia mozno za niekolko rokov po dalsom dietati by som aj ja isla do takych 500ml...:o)))
inac baby ja som 7tyzdnov nejak po op a uz spim normalne na boku super pocit , aj ked uz sa asi nikdy nevyspim na brusku ako som to priam zboznovala :o(

dadus35

smileee

tá pooperačná podprda sa má nosiť 6 týždňov.na noc som ju nosila aj 2 mesiace, tak som si na ňu zvykla a dobre drží prsia pokope.u koho si bola a aké máš imploše?