Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

ahojte kočky,

gratulujem k novým prskám!! ;)

zato ja si budem musieť počkať, rozprávali sme sa s priateľom a došli sme k záveru, že do takého roka, max. dvoch by sme chceli bábo, tak že pôjdem až po.. no nevadí, dúfam že dr. červeň bude ešte robiť, lebo k nemu by som šla hneď.. už som toľko o ňom prečítala a každá, kt. ste u ňho boli ste spokojné..
baby tak vám závidím v dobrom.. si ich užívajte ;)
hodím fotky aj ja do galerky a snáď za také 2 rôčky tam pribudnú tie krajšie ;)

ozaj, až rok po odkojení sa môže ísť na opku? či aj skôr?

ninuska13

Este k tym prskam na omladeni,co poslala barborka10....No kazda z nas ma iny vkus a kazdej sa paci nieco ine,ale aj na moj vkus su uz prilis velke.To uz strasne bije do oci a je to neprirodzene,ale ako sa povie 100 ludi 100 chuti...

ninuska13

prcinkka
Diky za pochvalu.Ved sa z nich vytesujem lebo po takych "katastrovach" co mi po porode ostali sa teraz citim ako princezna :) A mam ich teraz take neake ako som ich mala pred porodom,samozrejme este krajsie :)Ozaj ma doktorko zlate rucicky.Som mu strasne vdacna.Len sa modlim aby take pekne ostali aj ked sa usadia lebo vela bab bolo potom nestastnych ked im prska odpuchli a usadili sa....
A ty sa kedy chystas na opku?Mas fotky v galerke?

bellinka

jaaaj baby tak ta thami z omlazeni ma svetove prsia aspon mne sa strasne pacia a po 2.dietati idem do takych hned :o)) ale teraz si este uzijem mojich 450ml takych 5-6rokov skorej sa nechystam mat babo :o))

prcinkka

ninuska13
wow!!!!!!!! Tak ten cerven je vazne uzasny!!!!! Z takych "nepeknych" prs ti urobil ukazkove,nadhera!

Ja mam teraz tiez otras a ak mi urobi taketo,tak budem vyskakovat :-)))

bodynka

Brr mne sa tie velke prsia nepacia. Vyzeraju ako lopty.
No wendy , ked som pisala kolko je komplikacii tak sestra mala asi namysli aj taketo veci typu ako sa trapis ty a ked aj citam niektorym to uz neboli potom im to fest dva dni picha a tak, pohybuje sa to.... Ze to proste neni bez problemov.

mihai

barbora10
ten link co si dala na omlazeni s tymi 500ml balonmi, mne sa teda take nepacia. priam sa mi protivia velke gule :((( uplne to zdeformuje telo.

bodynka

Brr mne sa tie velke prsia nepacia. Vyzeraju ako lopty.
No wendy , ked som pisala kolko je komplikacii tak sestra mala asi namysli aj taketo veci typu ako sa trapis ty a ked aj citam niektorym to uz neboli potom im to fest dva dni picha a tak, pohybuje sa to.... Ze to proste neni bez problemov.

BarbieOne1

Inak moje prska su velmi pekne, vyzeraju akoby som mala na 99% gulate impl. je to sranda vzhladom na tie anatomy:-)), esteze ich mam, naozaj si neviem a nechcem predstavit co by mi urobili gulate.. Su uz ako moje, akoby som si vobec nedala zvacsit prsia:-), to asi aj vdaka tomu, ze mi vobec nieje vidiet jazvy pri beznom pohlade. Tento tyz. poslem nove fotky:-)

Asymetria sa mi zrovnala a su rovnako velke, bolest uz necitim vobec ziadnu, len mi este chyba trochu sila v rukach.

Baby co ste par dni po op. drzte sa!!! Velmi rychlo to vsetko prejde, len sa nemozete bat hybat a robit postupne bezne veci aby ste si natiahli svaly aj v prskach..

Inak nevie niekto co je s tou babou co spominala, ze ma teraz niekedy opku a na treti den ci tak nejak ide na sluzobku?

1mica1

caute babule dufam,ze mi odpoviete...tie,ktore ste mali pred opkou nejake tie prsia,ked si ich teraz uz urobene chytite su makke?Teda hlavne zo spodu a daju sa va zo spodu trosku nadvihnut? Lebo mne hej a bojim sa ci to nahodou nie je v neporiadku.Skor si ale myslim,ze je to tym,ze tam mam aj svoje "vlastne" prsia.Je jasne,ze baby,ktore tam pred tym nemali nic,asi nic take necitia.No neviem,som z toho na nervy.Poraddte,prosiiim!