Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

bratislava

pojdes z boku ( smer budovy k centru m. ), ako je pohotovostny prijem, kde chodia sanitky, hned taka dlha cesta za stadionom, medzi nim a nem:-)))

pojdes po nej dozadu, uvidis pohotovostny prijem na lavo a pojdes este dalej, tam bude taky akoby tociaci sa mali mostik smerom dole a ked z neho zides, tak hned na pravej strane prva budova ( plast. chir. a klinika chirurgie ruky, oni to tak volaju )a ked vojdes do vnutra, tak hned prva ulicka na pravo, prve dvere, tak zaklopes a spytas sa, ze ci je tam uz dr.:-)

kedy ides na tu skusku?
dala ti dr. aj jej cislo? ak ano, tak ked ti nebude niekedy zdvihat, napis sms, vzdy sa potom ozvala.

ps: nezbudni jej povedat, ze by si chcela vacsie, ked uz do toho ides:-)ze aspon take 300-350ml. potom sa na to bude pozerat inak a nebude rozmyslat nad mensimi, ver mi.
kazdy dr. ma nejaku predstavu co je pekne. niektoremu sa pacia male prska. druhym vacsie a dalsim je vsetko jedno:-))
rozmyslala som nad tym co si povedala, ze by ti dala 240ml.
uz ked ja som bola u nej, tak mi spominala, ze jej osobne sa pacia prirodzene prska a baby co niesu nejake tanecnice v strip.klube chcu vacsinou do 300ml., tak si na nu mozno posobila tak slusne a preto nepovedala viac:-)
kazdopadne ked chces viac, tak jej to povedz..

barbora10

martinka54

a ta thami ozaj skoda,ze nie je naha.ale urcite posle viac foto aj s holimi cicikmi.mne sa tiez pacia velke prska.mozno raz po druhom babatku pojdem aj na 400ml.ale to je este daleko.

barbora10

martinka54

aj ty to budes mat take pekne neboj.uz sa tesim na tvoje foto,ked posles.pod 400ml nechod.budes mat super velke prsicka.

martinka54

wendi
uvidis, ked vyskusas par doktorov, co ti povedia, ale ja si mi myslim, ze pozdvihnut sa to urcite da. keby ti trochu ubrali s koze nad dvorcom, ale ja som neni doktor, to len moj nazor.
dakujem ti za podporu, si strasne zlata. keby mi doktor urobil presne take ako mandy, tak by som si dala aj tie anatomy s extra vysokym profilom, ved uvidim na buduci tyzden a ozvem sa.drzim ti palce v konzultackach. skoda, ze nechces ist trskovi, lebo je fakt super, ja viem, ze mas na to svoje dovody, ale urcite by som ho na tvojom mieste vyskusala ako posledneho. zato nic nedas, ked si sklamana a moze ti byt jedno co si o tebe druhy doktor bude mysliet, ved tu ide o tvoje stastie.

barbora10

baby pozrite si toto dievca.ma 500ml,ale neviem ci je to teda pekne.ma ich na svoju postavu strasne velke.a este ked bude raz kojit.pred tym mala mensie silikony a vyzerala super.tie 500 su ozaj velke,ze? www.omlazeni.cz

smileee

dadus35 bellinka :
no na noc mi ju nevadi nosit aj pol roka he :) len cez den trosku ano.lebo moje povodne prska neboli bohvieco a mali aj dost zly tvar cize vzdy ma zachranila len podprda aby boli pekne oble a gulate a teraz tiez s tuto podprdou nie su take ake by som si predstavovala..preto sa tesim kedy uz budem moct si kupit normalnu podprsenku.len teraz neviem ci po 3 tyzdnoch alebo po 4 tyzdnoch.to mi bolo jasne ze nanoc ju treba mat dlhsie:)aj sa lepsie citim taka nohrozena :D heh. ale to potom uz mozem nosit na noc bez toho pasa okolo ze ?

no a inak mam 350 ml a bola som v novamede :)

wendy1

jamimili tak perfektne to zvladas! wau! hned ako budes moct,posli foto,som straasne zvedava na tie tvoje nagory a aj na pracu dr. Gubu. tusim zacnem horko lutovat,ze som nesla k nemu :((
tak pekne oddychuj a tes sa,ze uz to mas za sebou a ze toto leto budes krasavica! ;)

wendy1

tak ta mandy36 ich ma kraasne! :)

belli ja som zacala spavat na boku po 4 tyzdnoch a teraz uz spavam aj na brusku! :) takze mozno aj ty budes moct! i ked je to rozhodne ine,ako bez implosov. je ich citit.ale ja si dam vyssie podusku a aj ruky pod hlavu a tak sa da. skus ;)