bratislava
pojdes z boku ( smer budovy k centru m. ), ako je pohotovostny prijem, kde chodia sanitky, hned taka dlha cesta za stadionom, medzi nim a nem:-)))
pojdes po nej dozadu, uvidis pohotovostny prijem na lavo a pojdes este dalej, tam bude taky akoby tociaci sa mali mostik smerom dole a ked z neho zides, tak hned na pravej strane prva budova ( plast. chir. a klinika chirurgie ruky, oni to tak volaju )a ked vojdes do vnutra, tak hned prva ulicka na pravo, prve dvere, tak zaklopes a spytas sa, ze ci je tam uz dr.:-)
kedy ides na tu skusku?
dala ti dr. aj jej cislo? ak ano, tak ked ti nebude niekedy zdvihat, napis sms, vzdy sa potom ozvala.
ps: nezbudni jej povedat, ze by si chcela vacsie, ked uz do toho ides:-)ze aspon take 300-350ml. potom sa na to bude pozerat inak a nebude rozmyslat nad mensimi, ver mi.
kazdy dr. ma nejaku predstavu co je pekne. niektoremu sa pacia male prska. druhym vacsie a dalsim je vsetko jedno:-))
rozmyslala som nad tym co si povedala, ze by ti dala 240ml.
uz ked ja som bola u nej, tak mi spominala, ze jej osobne sa pacia prirodzene prska a baby co niesu nejake tanecnice v strip.klube chcu vacsinou do 300ml., tak si na nu mozno posobila tak slusne a preto nepovedala viac:-)
kazdopadne ked chces viac, tak jej to povedz..