Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

della
ano, len akosi stale nemam odozvu od livy :(

inak, chapem ak ma niekto obavu z opky cez dvorce... ale myslim, ze ked sa to spravne zhoji, po takom roku to bude super nebadatelne. vidim ten rozdiel ze ake to bolo po opke a ako sa to krasne hoji. mozno poviete ze to este je vidno, ale ved je to cerstva jazva a ja sledujem ze pracuje a lepsi sa, myslim ze bude super po par mesiacoch. keby som nebola pripad co bol plochy, a taka mlada, teda ze tak pevna koza, urcite by sa to hojilo este lepsie... co uz.

barbora10

za hodku idem na vyberanie stehov,tak sa straaaaaaasne tesim na sprchu.a inak ta baba z omlazeni,ta thami,mala pred tym mensie silikony,sa mi zda,ze nejake 370 uz si to nepamatam,ale vtedy som pozerala,ze ake ma super prsia.mala to pekne,ale asi jej nestacilo...

barbora10

mne osobne sa velke prsia pacia,ale urcite nie take ako ma ta thami z omlazeni.na nej to posobilo strasne neprirodzene a aj k jej postave su strasne velke.napr.aj cifrova je chuda,ma tiez 500ml,ale na nej su neni az take neprirodzene.

della

Ahojte..tak som opäť tu...

Mihai
..som rada, že si sa rozhodla dat foto do galerky...už sa teším...kedže ma čaká opka cez dvorce

Jamimili

teším sa s tebou, je super, že to zvládaš v pohode....ešte stale čakam čo mi zavola Trška či pôjdem 25.1. alebo až 1.2.

jamimili

Ninuska aj mne Guba dvala jedne vyssie a drhy nizsie kvoli miernej asymetrii,Hedera nad tym ani nrozmylsla.Ozaj baby kolko tabletiek wobenzymu si mam davat???

mihai

baby, ked ste poslali live fotky, za kolko cca ste mali album a pristup? ja plne chapem ze nemusi byt za pc alebo mat cas ci priestor mi ich zriadit, ale vcera som jej poslala fotos uz druhykrat... a od minule ked som poslala, medzitym inym babam pridala veci na net a o mne ani zmienka :( zeby jej moje maily neprisli ? :(

84nika

no ved ano, kazdému sa nieco iné páci, síce ona uz hranice estetiky preskosila, a je veleelmi daleko od nej. K inej postave by sa to viac hodilo.. ale mozno sa s tým ona ziví, co mi vieme..:)

ninuska13

wendy1
Moja,neviem kolko som mala tie dvorce od klucnej kosti.No skusim kuknut do papierov z opky,ci to tam nahodou nebude napisane.No na tych mojich "hruzach" pred opkou na tej fotke neni ani moc vidno asimetriu,ale mala som ju.Sice nie velku,ale mala.A tiez som dostala do oboch prsnikov rovnaky implantat,ale doktor mi hovoril,ze pri opke mi musi jeden implantat ulozit trosku vyssie a jeden nizsie aby sa ta asimetria vyrovnala.Takze teraz sa dost bojim,ze ked prska odpuchnu a usadia sa aby boli pekne rovnake ....V piatok idem na vyber stehov