Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninuska13

jamimili
No tak to som zvedava ake to mas.Lebo mne kazdy kto mal asimetriu spominal,ze ma rozdielne implantaty v prskach,tak som sa trosku obavala,ze som jedina,ale svojmu doktorovi plne doverujem.Kedy das fotky do galerky?Ja som si tie moje dnes kukla a jedno mam vascie a jedno mensie,ale nejdem este panikarit kedze som len 8 dni od opky a opuchy este robia svoje.....Aj ked v kutiku duse mam strach aby ostali pekne....Ako kazda z nas....

dadus35

Wendy

praveze som pred opkou mala podla mna mensi zaklad od teba a tvoje mi na fotkach vyzeraju po opke vacsie ako moje.Ja som vysoka 177cm tak by som aj preto prijala vacsie. Ale uz sa nad tym nebudem trapit su ake su.Vcera o tom prave pisal dr.Cerven v Eve, ze to vobec nezavisi od vysky, ale dolezity je obvod hrudnika,takze samozrejme aj vysokym babam moze dat iba kolko sa tam zmesti. Mne doktor tiez hovoril ze tenkym zenam dava maximum a hovoril ze je prekvapeny aku mam na svoj vek pevnu pokozku, ze niektore 20rocne nemaju taku pevnu. Ale keby som vedela tak ho ukecam aspon na 350ml.Ale ktora z nas tu tusi ake bude mat prsia po opke.....

dadus35

mihai
aj ja som vcera posielala live nove foto mailom a neposlalo sa mi to.aj minule mi poslalo iba s 3 fotkami, tak to budem musiet poslat dnes znova v 2 spravach.

mihalicka

Ahojte. Tak vás len čítam a už sa neviem dočkať soboty a ďaľších info a prípadne termínu dňa D. :-) Teraz som si trochu ponamáhala oči a čítala asi 70 strán dozadu a našla som ten príspevok, na ktorý som sa ,,odvolávala" s kojením. Písala to Zuziacik26, že jej Červeň povedal, že po 3 mesiacoch od kojenia je možné operovať. Ale opýtam sa ho na to znova. Mne svokra hovorila, že by bolo super, keby sa to dalo dohodnúť na 13. týždeň - to je koniec marca tuším. Že od 29.3. má dovolenku týždeň - to je okolo Veľkej noci ak sa nemýlim. No zvedavá som ohromne.

barbora10

jamimili

tak mne livka poslala mail este v ten den,ako som jej poslala ja.a este v ten isty den som mala vytvoreny album,tak fakt neviem preco tebe este neodpisala.asi bude niekde chyba.