bodynka
ja budem mať v júni 23 a tiež som uvažovala, že by som si aj úver zobrala, lebo tým trpím už dosť.. ale s priateľom tiež uvažujeme o bábätku a začala som pochybovať.. tiež do roka - max. dvoch by sme ho chceli.. bojím sa toho, že čo ak trošku narastú, potom sa zmenšia a už nebudú ani také aké sú teraz, čo keď mi tam ostane viac kože a tak.. daľšia reopka náhodou, a to už neviem ako by som splatila, keď priateľ sa už na to pozerá inak, vie že prská veľmi chcem, ale tak asi trošku žiarli :-) tak raz je dobre, a raz nesúhlasí, ale povedala som mu, že už nech si myslí ako chce, ja som 100%-ne rozhodnutá :-)aj tak mi nikto v tomto nepomôže a financovať si to budem jedine sama.. tak ja to asi odkladám a keď odkojím, tak do toho pôjdem!! a už teraz viem, že k dr. červenovi!! :-)
rodičia tiež v pohode, s maminou som o tom hovorila veľakrát - chápe ma, len sa bojí tej narkózy.. že už si u mňa, keď som bola mála odtrpela dosť :-) operovali ma na slepák, tak celú noc nespala.. no bojí sa, ale je so mnou :-) aj tatino o.k., možno je to aj tým že mám mladých rodičov.. neviem, ale som rada že aspoň oni ma podržia :-)