Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

ahojte baby:-)
cez vikend som bola na disco a prvy krat som nemala tu pooperac podprdu. mala som take elasticke tricko bez ramienok a pod som nemala ziadnu podprdu. poviem vam, to bol neskutocny pocit:-) prvy krat v zivote som mala tricko bez vypchatej podprdy:-). prska nemam nejako extra velke, ale posobili velmi pekne a prirodzene. aj jedny cudzie baby na mna pozerali a stale riesili, ci mam podprdu alebo nie:-), lebo mali velmi pekny tvar pod:-).

som strasne stastna, ze som do toho isla a naozaj to stalo za vsetky bolesti aj peniaze.

normalne sa tesim spolu i s tymi co ich to len caka:-))
je to perfektny pocit, ked sa clovek citi zensky:-))) ked predtym to bol des..

a som strasne stastna, lebo mi skoro vobec neni vidiet jazvy aj moj priatel ich doslova hladal:-)a to som iba mesiac po. je lepsie ked su umiestnene nie moc v ryhe, ale trosku nad, zo spodnej casti prska. pytajte si to od doktorov!:-)

bodynka

Dadus,moj priatel ma vyhrady voci neskoremu netohotenstvu.
Pegy tak to je uau, ze si to ta ututlala.
Laola tak ty budes cakat co?A cakala by si aj v 27?

laloa556

bodynka

ja budem mať v júni 23 a tiež som uvažovala, že by som si aj úver zobrala, lebo tým trpím už dosť.. ale s priateľom tiež uvažujeme o bábätku a začala som pochybovať.. tiež do roka - max. dvoch by sme ho chceli.. bojím sa toho, že čo ak trošku narastú, potom sa zmenšia a už nebudú ani také aké sú teraz, čo keď mi tam ostane viac kože a tak.. daľšia reopka náhodou, a to už neviem ako by som splatila, keď priateľ sa už na to pozerá inak, vie že prská veľmi chcem, ale tak asi trošku žiarli :-) tak raz je dobre, a raz nesúhlasí, ale povedala som mu, že už nech si myslí ako chce, ja som 100%-ne rozhodnutá :-)aj tak mi nikto v tomto nepomôže a financovať si to budem jedine sama.. tak ja to asi odkladám a keď odkojím, tak do toho pôjdem!! a už teraz viem, že k dr. červenovi!! :-)

rodičia tiež v pohode, s maminou som o tom hovorila veľakrát - chápe ma, len sa bojí tej narkózy.. že už si u mňa, keď som bola mála odtrpela dosť :-) operovali ma na slepák, tak celú noc nespala.. no bojí sa, ale je so mnou :-) aj tatino o.k., možno je to aj tým že mám mladých rodičov.. neviem, ale som rada že aspoň oni ma podržia :-)

Pegy

Bodynka po 3 rokoch všetko ok bez komplikácií,mám eurosilikony a sú super mäkké,okolie ani netuší,že mám silikóny.

dadus35

bodynka

ja som posledný krát rodila v 36.Čo sa týka zdravia alebo kojenia, nieje v tom žiadny rozdiel. Akurát v staršom veku som bola samozrejme unevenejšia, ale som zase presne vedela čo má robiť s malou.Je to všetko lotéria...buď nemáš žiadny problém v tehotnosti,alebo ich máš kopu, ale nezávisí to od veku.Ja som na šťastie nemala v tehotnosti žiadne problémy,všetko prebehlo ako malo.
A prsia som si dala sama ako darček k narodkám a za pôrody.

bodynka

dadus35 to cakam aj ja od nasich... Od sestry som to uz pocula :D
No ked ja ale neviem ci je s babom ok este cakat... Niekto tak kritizuje mat dieta po tridsiatke koli zdraviu a cojaviem...
Pozvem si financneho poradcu a potom dame hlavy dokopy a uvidime. Ale dnes to u mna vyzera aspon nadejnejsie ako predtym. A uvidim co odpisu iny lekari.

dadus35

bodynka,

kebyže mám ja 27 a rozum čo teraz.Hned by som do toho šla.Ale ked chceš s bábom ešte počkať tak choď do toho.Tuším ty si spomínala, že rok po opke treba s otehotnením počkať.Inak ja som polroka po opke a neviem si predstaviť, žeby som teraz z tých pŕs kojila, sem tam to ešte cítim že niesú moje.

dadus35

martinka54

to máš super že to môžeš takto povedať celej rodine.Moji rodičia a svokrovci by to vobec nepochopili, už to počujem...bože tolko peňazí,taká márnotratnosť, v dnešnej dobe a bla,bla,bla....

bodynka

Bratislava, odpisal:
Prsia s implantatom po dojceni sa nezmenia inac nez ako keby boli bez implantatu, akurat implantat po dojceni sa moze javit ako mensi, tj prsia uz nemaju ten pevny tvar.
Do akej miery sa to stane závisi od toho ako velmi sa zvacsili a potom zmensili po dojceni. Cim viac tym viac zostanu prsia volne, ale nie deformovane.
Dadus, no ale mlada mlada.. Ved uz mam 27 prec:(