Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mihai

uz to naozaj prestanme riesit.povedali sme ti svoj nazor uz, nam sa pacia :-P skus si najst nejaku inu chybu na tele, ktora ta odputa od myslienok na velkost tvojich prs :D
verim, ze som ti dobre poradila hahahaha :D

mihai

hah, je tu tema ze "roztrhnuta bankovka" a ja citam ze roztrhnuta bradavka. uz mi to sibe z tych prs, vsade len bradavky vidim :)

mihai

ihla,
asi mensie trojky, velke dvojky. ano, hovori sa to, len ja opat pripominam ze som vysoka. to je to, ze nemam mohutnejsie telo ruka v ruke s tym. som rada za tu vysku a nemenila by som, len tato vec ma stve. ale uz o tom koncim, nebudem vas tu otravovat ze mam male kozy uz.

carol
Hedera, september 2009, a tieto co mam su viac nez moje maximum. mala som mat 280. lebo mam uzky hrudnik a mala som maly sval, malo koze. doslova povedal ze malicky prsny sval. "haha".

ihla

no to ani ja ked 2-3 kg priberiem, to nevidno dako. ako kedy. Uz som pribrala aj 10 kil :D fuj, radsej ani nemysliet hh.

No ale vravi sa ze najlepsie su dvojky - torjky. a ty mas kolkatky teraz?

mihai

:) vidis, vidis? co vravim. vy, nizesie baby mate implose ako ja a vacsie. a potom nemam mat hlavu v smutku ze po operacii o kt. som snivala mam male prsia. eset podotykam ze predtym som nemala nic. cize mam ozaj len ten 320ml implos tam. zly sen.
a hej, mas pravdu, ked priberiem 2-3 kila, nevidno to nejak tragicky...

ihla

mihai

no a potom ze nie si vynimocna :-p
ja budem mat 350 a 325 a mam 173 cm. Tak to sa ani necudujem, ze mas take male brucho, ked sa ti tuk rozlieva este do dalsich 7 cm vysky... hh.

mihai

ihla
teraz som sa zasmiala troska. aj mi to dobre padlo, sfukol ma sef jak male jojo az mi slzy vysli pred chvilkou. vies, na moje telo su male, som proste vysoka. keby meriam o 10 cm menej, je to dost, ale 320 pre takmer 180 cm zenu.. ved viete. niekedy to beriem ok, niekedy takto ako dnes... mam tu jedny z najmensich implosov a som asi najvyssia.