Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

pardon za neslusnu skratku, ktoru pouzijem. dpč... tanda, ty si husta. To som este nevidela toto. Prebudis sa z narkozy a hned nam pises, to je sila.
Drzim palceky nech to zmaknes :))

tanda

Teraz som sa zobudila.. Akurat mi bola zima, tak mi dali este jeden paplom. Boliet to boli, no zatial sa da, su to take tlaky na hrudi.. A profil zrejme vysoký.. Zatial toľko idem spať..

bodynka

Sak viem, preto sa pytam co myslite .
Na ten profil som uplne zabudla,takze neviem. Ale iste chcem mentor a anatomy.
Foto este nemam. Musim nabit baterky do fotaka:D

mihai

bodynka

zalezi od zakladu, od toho ake mas rozmery hrudnika, aky implos by ti dali, teda profil, typ, znacka a je to individualne. mas foto v galerke ? kazdopadne, toto ti povie len lekar, my nie sme vobec 100% radcovia, aj ked vo veciach co sa da, vedia niektore baby poradit ci odhadnut. treba to tu brat s rezervou.

bodynka

a myslite ze mne by tych 300 ml spravilo trojky? Tazko povedat co? Ani neviem aky priemer tu maju baby. Myslim ml.

carol

ak tande vydrzal ten pokoj a klud anglicana, tak herecka o chvilu napise ze to nic nebolo, bali par slivak, je fit, ide domov ;) :D

mihai

veru, tanda aj mna zaujima. bude mat to co ja, len nevieme aky profil. cumim do tabuliek, moze to byt nizky, stredny, vysoky... mne by sa pacilo keby mozem mat extra vysoke a teda aj vacsi aj ked stale uzky... jaj. som sa zasnivala. ale ze su tie vysoke profily pekne? take dopredu su rie prska s nimi, take nezbedne :)))))

a kazdopadne by ma zaujimala aj foto toho chalana pred a po :)))

mihai

že ? :D nech uz sem pride nejaky novy clovek nech mozme riesit jeho :p nebyval tu isty cas aj chalan, co chcel prsia ? co je s nim, nevies/neviete ??? necitala som to tu pred casom pravidelne..