Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

zana to som nechcela, aj mna to troska naplasilo. Mna raz ked isli uspavat , chytila som alergiu na to , a totalne som sa po celom tele vyhadzala. Viem len to. Potom neviem co prave robili , a ani to neviem ci to mam napisane niekde v karte. Sak aj ja som cela vyplasena paneboze:(((
ked to bolo u mna take ese nerealne vobec ma taketo nenapadalo.
Takze ty mas take miery ako ja? A tebe co odporucili??

zana7

Ahojte,

tanda veeeeeelka gratulacia, si pre mna velky vzor, ze si to v klude zvladla, ja budem mat urcite tak vystresovana, ze este ujdem z nemocnice ak ma nechaju bez dozoru :-))

bodynka, mame presne rovnake miery :-) a s tymi pacientkami co si dala info si ma riadne vystrasila, skoro som odvolala opku

carol zana7@zoznam.sk

bodynka

merala som sa. Pod mam 68 cez 79, a pokozku taku podmanivu lebo som 20 kil schudla:D
No a je normalne ze ma doktro nemeral iba pochytal a povedal co by dal?

ska38

Ahojte kočky,
TANDA,SI SUPER!!!Gratulujem, ze to takto zvladas.Pekne oddychuj!
Ihla,dobra skratka.Ja som tiez sokovana,ze uz je tu.Tanda je macher!

carol

blahozelaaaaaam tanda, nemam slov ako si v pohode. ale to je super. oddychuj.

ihla, dpc :D :D straaaaasne vystizne, xi