Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Barbor,drzte sa.Moj maly zvracal,hnackoval,teraz je po 3 dnoch ok ale chytila to mala .-((( zaspala o 16 spala do 18 takze kedy pojde spat ani netusim.....A to sme si chceli s muzom urobit konecne pekny vecer.

barbora10

dakujem vam vy moje internetove kamaratky:-)musim ulozit maleho.dnes to vyzera este na dlho,ale potom som tu zas.

martinka54

barbora10
v tej bielej podprde si fakt dobre, ale celkovo ti povie, ze to tam pekne nalozene. radost pozerat :-)

barbora10

a poslala som nove fotky livke ako to vyzera po mesiaci.niekde ma fotil priatel aby to bolo lepsie vidno,lebo ked sa fotim ja tak to neni ono.

ska38

strasne som zvedava,co budes pisat o reakci priatela.to musi byt parada,vsak mu oci vypadnu.

barbora10

caute babulky,tak dnes som konecne bola na nakupoch noveho spodneho pradla a poviem vam dalo mi to zabrat.ani jedna podprsenka co sa mi pacila mi nebola dobra,vsetko male:-)ale konecne ten krasny pocit,ze cim vacsia tym lepsia.ale nakoniec som nasla ten pravy obchod,kde som sa ozaj vyzmikala a odchadzala s prazdnou penazenkou.a este aj predavacka mi nakukala do kabinky,lebo sa jej nezdalo,ze pytam velkost 75/D.je to proste parada mat krasne a velke prsia.prajem to zo srdca,hlavne tebe BODYNKA,lebo ma to mrzi,ze ti to takto dopadlo.ale ver tomu,ze prska mat budes.