Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carol

monza,
pred OP by si mala byt uplne v poriadku, ale najlepsie sa ti k tomu vyjadri anesteziolog. osobne si myslim, ze nadcha by mohla vadit...

carol

tanda, vsetko co opisujes, je myslim OK. ja som po OP 8 den. jeden den lepsie, druhy horsie. a este stale mam pocit ze lava strana je tom horsie ako prava a dost to pocituje aj ruka. prsia ma nebolia, len svaly sa hlasia. prsny ovela viac lavy a aj lava ruka, no bolest na rebrach stale, ale to vsetko len ked vyvijam pohyb.lavy prsnik som mala a este aj mam malinko viac opuchnuty, tym padom vyzeral aj nizsie ulozeny. az sa mi dnes podari odfotit, konecne pridam foto, aby ste mohli zhodnotit.
hej u tych anatomov je to vacsie riziko otocenia, ale prosim ta nezaoberaj sa teraz ziadnymi komplikaciami. dodrzuj v ramci moznosti pooperacny klud, ako ti nariadil lekar a bude vsetko ako ma byt.
a odpuchat ti prsia mozu dlhsie. je to velmi individualne.drz sa!!!

tanda

Baby
Som 3 den po, no mam pocit, ze je to horsie a nie lepsie.. Rano ked vstanem, mam pocit, ze som strasne napuchnuta a aj to viac boli, ku večeru je to uz lepsie. Na niektorých miestach mam prsia uplne necitlive a sem tam ma niekde pichne. A lava strana ma viac boli, niekedy cítim az také tŕpnutie ruky, no pri op mi ta strana aj viac krvacala. Je to normálne, vy ste sa po op ako cítili, kedy mi to začne odpuchat? A este jedna taká blbá otázka: mam anatomy, keby sa mi otočil imp., tak prsník zmení nejak tvar, ze? Pýtam sa to lebo pri anat. je vraj väčšie riziko otočenia a kapsule. Teraz ma napadá každá blbosť..

monza

ahojte, ja sice nejdem na silikóny, ale na zmenšenie prsníkov, ale neviem, či mi dajú narkózu keď mám trochu nádchy, hlieny v krku, nekašlem, nemám červené hrdlo. Máte prosím Vás niektorá s týmto skúsenosti?

ďakujem

barbora10

a inak MIHAI,ty su tu dnes ani nebola:-(

vzdavam to idem spat,opat dalsia noc na chrbte,kua kua.tak dobru dievcence zajtra sa vidime:-)

barbora10

bodynka

inak presne to som na marsala pocula uz viackrat,ze akoby ho to co robi nebavilo a,ze svojim vystupovanim odradza mnohe pacientky.to sa neda s červenom vobec porovnat.červen je doktor na ktorom vydis,ze ho jeho praca proste bavi.doktor ti ma dat najavo,ze ti chce pomoct a nie,ze nema zaujem.aby si sa ty este nakoniec citila,ze ho otravujes.prsia mozno robi pekne,ale ten pristup.ved uvidis na konzultacii,mozno teba prekvapi.v dobrom prekvapi.hlavne nech ti to vide.

bodynka

joj inak kukala som co by ma vysli splatky.. 80 eur minimalne... A kebyze berem na prsia tak 50 eur. Ale neviem neviem ci mi to daju ked mame debet.
Budem sa snazit baby dat tam debet a potom berem pozicku.. Uz len 1190 eur....:D
Keby aspon na daniach vratili a to lotto keby vyhram.
Marsal mi uz potom neodpisal. Aky bol, napisal mi :Je treba si este vybrat plastickeho chirurga ktoremu doverujete.
Konzultacia popripade i viac konzultacii vam v tom len pomozu.operacia je az dalsi krok...
Aj minule mi pisal ze som zacala od konca ked som sa ho pytala na cenu:DD
No som mu napisala ze om si uz vybrala jeho:D Neodpisal.. V niecom sa mi zda akoby to nechcel uz nejak robit alebo co...
Zato z chirmedu sa mi ozvali aj dva krat.