Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

medicin.by

napr. ja mam typ replicon, ale da sa to na vsetkych vidiet ze aky je rozdiel vo velkostiach, rozmeroch a vysledku-podla maleho nakresu-v profiloch :)))

barbora
mas svatu pravdu. ibaze ja som sa nesklamala len raz, len pri nom. uz nejak verim ze to tak chodi. ze nevera ma streta a nic s tym nespravim. uprimne ? myslim ze vzhladovo sa mi nerovna vela zien. napr. ta, kt. ma teraz, sa mi nerovna vzdelanim, zamestnanim, proste nicim a on to aj uznal. ale co, ked ho to k nej tahalo ? nechcem byt zas sama. uz nevladzem. ved to bude opat o tom istom. okolo seba vidim same pary co si obcas ci castejsie zahnu. uz nemam iluzie. ze som mu takmer zahla ja, bolo nieco ako vykrik. aj tak som na to nemala gule... aby nas admin neupozornil ci neblokol radsej uz vas vazne nebudem zatazovat. aj som to vcera slubila aj o tom zas hovorim, do kelu.

barbora10

mihai

podla mna vo vztahu maju byt iba dvaja.iba vtedy to naozaj funguje.vztah ma byt o dovere,inak to nefunguje.v zivote by som neodpustila neveru ani to,keby sa rozhoduje medzi mnou a inou a to mame spolu dieta.a aj keby odpustila nikdy by som nezabudla a tym padom je to uz uplne ine.mihai,ty si podla mna krasna zena,aspon si ta tak predstavujem.si este mlada,takze jeden odide,aj ked to mozno boli,ale casom sa to zahoji a stretnes niekoho ovela lepsieho.si bez zavazkou,takze je to o to lahsie.predstav si,ze mas dieta a toto ti robi.urcite by to bolo tazsie.a tiez tie tvoje krasne prsia,ved to by bola skoda nedat sancu vidiet ich aj niekomu inemu.prave preto,ze chlapa lubis by sa takto spravat nemal.a aby baby nepvedali,ze odbacame od temy,pacia sa mi vac gulate silikony,ale tvoje anatomky su super.

mihai

jaaj zana, tak to si ozaj tenucka, jamam 75pod... ale co ja viem, mozno by som aj tak buchla tych 350 byt tebou ;) nech nelutujes potom ako ja ze mas male.

bodynka

Hmm este musim pochopit aky je rozdiel medzi profilmi... Vidiet nizky a vysky a stredny naraz:D ty budes mat aky zana?

zana7

mihai, prave preto som pisala, ze to v podprde nie je vidno, ze ktore su gulate a ktore anatomicke, ale ked sa gulate pekne usadia vyzeraju dobre , lebo mne sa dllllho pacili len anatomicke :-))))

martinka54

babulky moje vy tu stresujete za nejakych 300ml a co mam hovorit ja, mne ide dat 405 alebo 435 a to mam isty zaklad a fakt sa bojim, aby to nebolo moc, lebo chcem iba patky