Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

zana

ano urcite vysoky,lebo kedze mas aj uzsi chrbat,tak by bol nizky na teba asi moc.nizky sa skor dava na sirsi chrbat.

mihai

martinka
Trska je borec, bud kludna ;)))

zana
kludne si zelaj vysoky :) lebo ja napriklad dokazem vyzeraj aj s nim ako lata ked sa "nespravne" obleciem :) viem byt aj taka ze sa dava cosi tusit ze mam pod oblecenim, a viem aj prekvapit plnym dekoltom. cize neboj sa toho. na Pamelu tu ani jedna nemame predpoklady :)))

zana7

mihai, bodaj by si mala pravdu, vies ja chcem take "nenapadnejsie" aby som aj do prace mohla chodit :-)))))))))))))))

martinka54

mihai k trskovi o 3 alebo 4 tyzdne. cakam menzes okolo 23-26, ale neviem kedy dojde naozaj, lebo neberiem tabletky

barbora10

zana

stacit bude,az teraz som si vsimla,aka si chudunka.ale neboj,zvyknes si na ne a casom aj vacsie budes chciet.

mihai

barbora,
jasne, dam vam vediet :)

body
no... ono sa to vypocita aky budes mat podla tvojich mier. ved asi vies co vsetko lekar meria na konzultacke, ja som len oci valila ze hentak si natiahnite prsko, hentak dvihnite, natiahnut bradavku hore .)))) a nejaky profil potom z toho vyleze v pomere k objemu. no a vo finale-moj nazor-vysoke profily su krajsie. su tak pekne dopredu tie prsia. no len moje by hadam miesto toho mohli byt kusti nizsie viac k sebe. ale nie som lekar... uz co nam vyslo, to mame.. ale som rada ze nemam stredny ani nedajboze nizky profil. ktorra idete najblizsie lekarovi pre nieco ? spytajte sa na tie profily, nech v tom mame jasno :D