Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

aaah baby moje. ledva dycham od stresu ako si vsetko premietam v hlave. a telefon nezvoni zatial. vravim si-zdvihni hlavu a chod prec od toho, maj sebauctu. no na druhej strane, kto je dokonaly ? pride iny a..chalpi su neverni, spravi mi mozno to iste, mozno horsie a nebudem mat mozno ani to zazemie, kt. sa mi rysuje tu. asi sa s tym budem musiet zmierit ze mi je sudene mat ten bezny vztah, v ktorom su podobne hnusobstva! a nie ten, co chcem, kde by som bola jedina. taku bezmocnost smutok a hnev citim ze neviem co so sebou ! keby to tak strasne nebolelo a nezranovalo ! zaprisahala som sa ze skoncim s nim ak ju okamzite nenecha. takze ak ju nenecha, spravim si z huby rit. lebo zas nechcem prist o to, co mam :( boze.

spat k teme... barbora ta podprda je 75C a je mi tak-tak :) este milimeter a mam dvorce vonku :) vacsiu ale nemali, ani neviem ako by sadla. iny strih mali v 80B ale zas sa mi dvihala na chrbate hore trochu. najlepsie je ist a skusit si :) ty mas totiz vacsie prsia ako ja, aj zaklad aj implose...

barbora10

mihai

ta calvin clain nema chybu,je nadherna.chcela som si podobnu objednat v ciernom,ale neviem ake cislo a bojim sa,ze mi nebude sediet.ale tebe sedi super a aj prska v nej mas krasne.to je 75/C?

martinka54

caute baby, ked sme pri tych neverach aj my sme mali pred pol rokom s jeho strany a dozvedela som sa to z jeho telefonu, do ktoreho mu nikdy nechodim. nahoda jak blbec, vtedy ma tam volaco tahalo, ze nech sa pozriem. zevraj to bola jednorazovka a po sex neprislo, ale tiez som mala vazny zmatok, lebo mame spolu dceru a isla som na par dni mame.

carol
mas ich pekne, zpredu by som povedala, ze vyzeraju ako gulate a zboku anatomy, velmi zaujimave

mihai
neboj cas to spravi, ozaj v tej podprsenke ruzovej si sexica :-)

jamimili
viem o com hovoris a tiez po tych vseliakych veciach rozmyslam nad svadbou

jamimili

Jaj baby moje vidim ze kazda ma nieco...ja som v 12 rocnom vztahu a poviem vam nie vzdy je to ruzove.-))lenze mame spolu dve deti tak o to je to tazsie...a to sa 12.6 vydavam.-)))

ihla

mihai

ta farba je na nej prave to super :-)

je to naprd s tymi vztahmi. ja si stale kladiem otazku "rozhodla som sa spravne?" ... ach jo. radsej ani z domu nevychadzat, nech sa nepacite inym chlapom :D

mihai

dik ihla a dik bodynka :)

tieto rozhodovacky su ina loteeeria. vcera som koli nemu skoncila vec s druhym, ze davam predsa opat sancu nam. ci to on spravil..? cakam fakt jak na ihlaach, sorry Ihla ;))))
ta podprda je pekna, len ta farba trochen od temy, neviem precosom vzala tu a nie ciernu.. sa mi asi pacilo jak svieti. aj nohavicky su celkom funny. mali zlavy, no nekup to potom :)

ihla

mihai, tanda

ja som tento tyzden bola tiez v takej situacii :( avsak ja som bola ta, co si vyberala. poviem vam, neprijemne to bolo, nechcem to uz viac zazit. lebo akokolvek sa rozhodnete, jedneho zranite :(
mihai, paradne mas tie prsia. pekna ta podprda c. klein :-)

mihai

wauka

ktore to myslis, ze "strvrty obrazok" ? tie z: "Sanatorium plastické a estetické chirurgie s.r.o." ??? lebo to su gulate implose. len neviem ci dobre fotky pozeram. mozes to upresnit ?