Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

barbora10,,,no lenze ja nemam spravene este,(( az za pol roka,,,

no kamosky boli tiez u Cervena a same chvaly pocut len ,,,,a v NR kraji je neaky dobry ???

barbora10

wauka

tak od cervena je nas tu asi najviac.musis poslat foto svojich prs na mail e.uhrinova@gmail.com a livka ti posle zasa link na nasu galerku aj s menom a heslom.

mihai

baby, tecu mi slzy od rehotu :DDDDD

www.youtube.com

ceknite to video, nemooozem :)))) ze co darovali chlapci babe v skatuli :DDDDDDD uz ma lica bolia :DDDD kamoska mi to poslala ze nech sa zabavim :))) Timberlake zabil. a hodi sa to k nasej teme chlapi :)

martinka, aj ja som ta tusim ukecavala na rsku, pamatam uz. je dobry, budes ich mat isto super.

martinka54

mihai
no preto som si ho vybrala, ale aj pekne stoji. povodne som chcela cervena, ale ten ma chcel rezat do t a moc som z toho nebola nadsena, ale uz som bola aj zmierena kym mi niekto neporadil tohto doktora.

barbora
ja mam praveze sirsi chrbat a chcem vysoky alebo extra vysoky, rozhodne doktor na stole, lebo chcem ich tak do priestoru