Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zana7

body ifka ma 325 vysoky profil,

ja budem mat 300 a ja ani neuvazujem o vacsich ja mam 68cm pod a 78cm nad, tak to bude na mna dost

mihai

zana, ja mam anatomy. aj sa tvaria pekne ako anatomy ked na ne hladis spredu a su hole. vtedy ich zeriem. akonahle sa pootocim alebo ich supnem do podprdy, su podla mna-nagulato :)

bodynka

tak ta Ifka ma peknucke gulate.. Ktovie kolko ml ma...
No a v tej riflovej vesticke , tak tak by som ja asi chodit urcite nemohla:DD

mihai

zana, este tu tsim nebola baba co by po zakroku mala problem ze ma vacsie nez chcela :)) toho by som sa nebala ;) hoci sme o tom niektore premyslali, co je malo, co je vela. aj ja sama som sa pr dni bala ci nebude 320vela, ci nemam predsa pristupit na 280 :) no to by som si dala teda ! :))) neboj, daj vacsie. zas to nie e horibilny rozdiel tych 50ml. ako by som ich ja len brala, tych 30ml navrch, napriek tomu :)) chod to vacsiiiiiich, uvidis ze je to tak.

zana7

mihai, tvoje maju krasny tvar a v podprsenke ked pozeram fotky, tak ja malokedy rozoznam gulate od anatomickych :-)))

zana7

barborka10, myslela som to v dobrom, su velmi pekne, len ja som si to tak neviem na sebe predstavit, ze ci ten rozdiel 300 a 350 nebude mne vela :-)))))

mihai

cekujem galekru tak dozadsie, baby co som nevidela a velmi sa mi pacia prska baby s nickom Ifka. ma aj dobre oblecko a tak... a to su gulate tusim :)

zana7

ahojte,

carol, mas ich fakt super :-)))

barborka10, prostim ta tvoje prsia vyzeraju velmi velke, ty mas aky pocit je to tak, alebo foto skresluje?

ja mam mat 300 vysoky profil, tak mam pocit, ze ten vp dost pridava na objeme co myslite?