Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

baby viem ze koli sebe to mam v prvom rade. len poukazujem na to, ze aky paradox. v konecnom dosledku vzhal predsa len nic nezavazi. priserna noc toto bola. ja, co ked som v strese takmer nejem, som toho tolko spraskala, ze sa az divim. teraz som ako balon, je mi zle zo seba. a nalievala sa kofolou :)
chrbat stale boli, neviem ako mam sediet.

tanda dik. ake mas tabl. na bolest ? mne pomahal novalgin. je sice na predpis ale najdu sa mile lekarnicky co cloveku pomozu..

bodynka

Wauka to by mohly byt anatomy. Mne sa straaasne take pacia. UAU
Wauka len taka otazka, vravi ti nieco bupi??
mihai si hotova sexica.. Ale neber to tak ze naco to bolo.. Ved to bolo pre teba.
A mozno sa i lahsie zacne s prsiami ako bez:D Kazdopadne drzim palce.

tanda

mihai
vidím, ze nemáme len rovnaké impl., ale aj problém - ja alebo ina :(
ale nezabúdaj, ze nech to dopadne akokoľvek, prsia si si dávala robit kvôli sebe a nie kvôli chlapovi.. viem ako sa asi cítiš, držím prsty

Inak dnešná noc bola doslova hororová..Vsetko ma bolelo a ani tabletka nepomohla..

mihai

martinka
dik ! :) no pravdupovediac o tom nehovorim uz ani naj kamoske. aj sa pytala aj som ju zrusila. boli to hovorit o tom, ked to mam nejak sformulovat, cele sa mi to vracia. pockam ako to dopadne, oklepem sa... mozno to aj dobre dopadne? je to tak komplikovane ze by som to asi ani nevysvetlila rozumne.

martinka54

mihai
to nie je bohvie co, ale kto to ma v tejto dobe ruzove. ked chces mozme si pokecat na facebooku, ked sa chces vykecat

mihai

ste vazne zlate, dakujem :) som sama doma, premyslam. ci vyhra ina alebo ja. take prsia ako ja rozhodne nema :) o to vsak nejde, vsakze.. ale viete co, nechcem vas tym zatazovat ani tuto temu. vazne sa tesim ze ste napisali :)
len tie krize, uz to trva nejak tyzden, fakt sa ledva hybem. mlada baba a toto. maminka sa aj smiala ze vstavam ako po operacii :)))
vcera som od smutku bola na nakupoch. aj nove pradlo sa postastilo. napada ma, ze naco tie prsia, naco krasne veci, ked to v konecnom dosledku nic nezavazi. ak si chlap vyberie inu, mozne byt rovno Eva Mendez...
no, ale mam dojem ze najlepsie mi zatial sedi pradlo od Calvin Klein. sadne ako uliate, nikde netlaci... to sa mi este nestalo. 75C sice na pohlad vyzera ako mala podprdka, ale nejak pekne drzi a formuje, tak skuste, mam ho aj na foto, je pohodlne. sice je to sportovejsi kusok ale mali aj elegantne a tiez sedeli :)