Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

wauka

za vsetky velkosti je myslim rovnaka cena. ak si dobre pamatam rozpisanie tych cien. lisi sa len cena gulatych a anatomov. a tiez na tom papieri bola ina znacka silikonov (nepamatam si ju), kde sa tiez lisila cena za gulate a anatomy. ale ak budes mat eurosilikony gulate, tak ta to vijde 2078 + konzultacia a predoperacne.
ja budem mat 325 a 350 ml gulate eurosilikony.

mihai

:)) ano, dobre si pamatas. s priatelom sme sa rozisli a zas sme spolu a ako sme sa zas dali dokopy, tak zmenil nazor :-)) som taka stastna, ze uz s tym nie su problemy. takze 8.4. idem ako prva :-) o 7:45 tam mam byt

bratislava

tanda, gratulujem, zvladla si to obdivuhodne!
bodynka drzim ti palce, aby si sa nejakym sposobom k tym peniazom dostala, velmi ti to prajem

bratislava

no ahojte dievcata, ale ste tu toho popisali, nebola som tu tyzden, boli sme na lyzovacke, bez internetu :-((
mihai tesim sa, ze to dopadlo pozitivne pre teba, no a co ti mam povedat, ja to mam za sebou tiez...drzim ti palce, aby si sa s tym vyrovnala rychlejsie ako ja, ja tym vzhladom na svoje komplexy trpim dodnes. ale verim, ze ked si kupim prsia, tak mi narastie aj sebavedomie. ty uz prsia mas, a krasne, tak hlavu hore!!!

bodynka

Wauka a kedy chces ist na tu opku? A nerozmyslala si nad marsalom do komarna?
Wauka hovori ti nieco nik bupi, ze??

barbora10

wauka

nie,rozdiel ceny nespociva v tom ci je implos vacsi,alebo mensi,ale vacsinou v znacke implantatu.ale Cerven pracuje vacsinou s gulatymi eurosilikonmi.

wauka

ihla este mi porad pls,)) ak chcem ist na konzultaciu v auguste cca aku dobu predtym mam zavolat aby som mala volny termin na debatu v auguste?

wauka

2078 to je dobrá cena,,,,,dufam aj mne to vyjde tolko,,,a to sa platí viac za vacsie??ja vtom akosi nemam prehlad

za konzultaciu je tiez good cena 17eur