Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Idem to riesit len viem ze teraz operuju,zavolam mu aj tak mam ist na dalsi pondelok na kontrolu...aj ked kamoska vravi ze to nie je moc vidno ja to vidim a hlavne na foto.-((

jamimili

baby sakra mne to prave prso nie a nie hore sadnut sakra:-(...dominique ich ma fakt krasne a ma eurosilicon-325ml.

wauka

preco mi blbne pc a neviem sem pisat,,,ufff,,

bodynka aj ja som podala loto hehe a tiez jedno cislo,,,

baby ak chcem ist na konzultaciu cca v auguste kolko tyzdnov dopredu tam mam volat,,,
a kto bol u Cervena tiez vam to vyslo do tych 63tis caky paky??

mihai

della aj ostatne
hlavne bacha na chrasticky. robte vse preto aby sa vam nestrhli,nech odpadnu same, hoci aj o mesiac. ja som si strhla nejak a tam mam sirsiu jazvu, ved jasne. pozor na to. repik je supis vec :) len farbi umyvadlo na hnusne zlto-hnedo, hihi, mne tam vzdy kvapkal