Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

jamimili

to je este skoro.ono sa ti to moze napravit aj ovela neskor.to chce aj par mesiacov,ale potom ak nie,tak by som to riesila.tuto je link na dievca,ktore ma zle usadeni implantat a na dalsich foto vidno,ze sa to pomali usadza.to chce twww.omlazeni.cz cas.

barbora10

pozrite si toto dievca,trochu som si s nou pisala,ale ona je z nich zufala.isla by som asi na reopku,keby to takto vyzera.

www.omlazeni.cz

mihai

ihlicka
super ze ides :) ako sa ta tvoja story zacinala, ze priatel nenadseny... mylim sa ? si si dosiahla svoje :)

ihla

wauka

za konzultaciu 16,60 a ja budem platit za opku u dr. cervena 2078 ewri plus predoperacne vysetrenia, ktore mi budu robit v mieste mojho bydliska, nie u nich.
za predoperacne pocitam tak cca 40 ewri

mihai

inac baby, ten link na plavky co ste tu vcera dali, doteraz mi slinka tece :)

www.booom.sk

tak toto su uz kopce. kolko ml to mohlo byt...

www.booom.sk

brrr

wauka

bodynka som z NZ...no a chcem ist knemu lebo som mu videla pracu, aj drzala,)))

a nevies cca ci sa to zmesti do 63tis,,,a kolko bere za konzultaciu?