Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

bratislava

dost ze mi tu neraz sef videl na lište zalozku ze silikonove prsia ked vas citama neprekliknem to aspon na zdravie :)))) len dufam ze chape ze sa zaujimam zo zvedavostia koli sebe, nie koli nejakemu fetisu :)))

bratislava

idem si popozerat vase fotky,tesim
aj mne sa to uz krati, 11.3.!!!
teraz na lyzovacke sme chceli ist do sauny, teda manzel chcel, ale si viete predstavit,ja s mojimi komplexami, som bola rada,ze som ho odhovorila, jezis ja uz s tym dalej nechcem zit, vsade, kde sa clovek pozrie, otrcaju sa polonahe baby,ide mi to na nervy, ci telka,ci noviny, boze aj pri reklame na olympiadu vycapia polonahu babu, ved co to ma so zimnym sportom spolocne??!

bratislava

ska ako zareagoval tvoj priatel? to by som chcela vidiet...xixi
ihla, ako sa ti podarilo tvojho spracovat, ze uz suhlasi??
mihai, aj som sa musela smiat,ako si pisala,ze by ti v robote zamrzol monitor pri galerke...hahaha, no to by si ozaj tazko vysvetlovala, asi tak ako ja mojmu synovi,ked som to nestihla kliknut prec...