Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bodynka
mne sa zda, ze eurosilikon, ale mozno sa mylim. ved sa jej spytame ked tu bude, hovorila, ze sa ohlasi
skoda, ze si nevyhrala. akurat som sa to chcela spytat, ako si dopadla

mihai

chuda zena. no nechali by ste to tak ? prachy a opku za hentaky vysledok ? slak by ma trafil. niektori ti lekari nemaju zdravy usudok, alebo to robia snad schvalne..

inak vsimli ste si, ze cesky su povacsine s prsiami spokojnw ? velakrat citam ze "velika spokojenost" a pritom ich prska nie su ozaj bohvieco... asi sme tu my taka narocnejsia skupinka ? :)

ihla

mihai

to je snad zart. Ako vidno tam nejaky rozdiel, a sice, ze ich nema tak ovisnute. ale ja tiez nerozumiem, kde sa podelo tych 300 ml. mozno jej ich otocil doki naopak a oblucik silikonu ma smerom k rebram a rovnu stranu ma do vonku :D jedine logicke vysvetlenie :D:D:D:D

mihai

body
aj ja tak viem, ze pod zlazu je castejsia. ale moze sa stat aj pod svalom. inak ja som bola u dokiho s tym, ze mi zacina a ukludnil ma slusnym sposobom v tom duchu ze mi to hrabe :)) to z toho ze sa stale vrtam v tych temach.

bodynka

Kapsulacia sa tvori teda ked je to pod zlazou?
Dominique noo to som aj ja zvedava ake su tie prsia po roku. A co mas za implantat ze je teda taky tvrdy?

mihai

www.omlazeni.cz

dufam ze sa ten link zobrazi. nechapem, kde ma ta baba akoze tych 300ml ??? nevidim rozdiel pred a po, ved je stale uplne jak lata... hrozne :( to je nejake kuzlo, ci co, ze ti daju 300ml a nevidno ich ???
teraz som sa uplnenavňjviac prekvapila. byt nou ziadam asi naspat prachy alebo co.