Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

bratislava
nerobili ti vysetrenie v moci ???
antib sa mozu brat ked treba a urcia ti ake ved. ved aj po opke ta natlacia antibiotikami. nemozu sa vselijake lieky a neviem aku dobu pred opkou ale to je o inom, ty mas este dost casu aby si to dala dokopy. lekar ti uz povie ze co a ako. mne este aj zapalene ucho liecili antib pred opkou par tyzdnou, uz neviem kolko. sice nedoliecili tak som ho zapalene aj mala ale to je ozaj ine, prievan v uchu ci co to bolo. no antib. som mala. spomenula usnemu ze pojdem pod noz a on ze ok to sa stiha.

carol

ahojte :), ste toho popiiiisali dnes...

bola som na kontrole stehy vybrate, ze sa to krasne hoji, zatial spokojnost na oboch stranach ;). trochu menej poslucha lava strana, dost citim pohybom svaly a tak, ukazal mi nejaky cvik, kt. ju mam pomaly rozvicovat, no a samozrejme vsetko v ramci moznosti, co ide. nesmie boliet a este stale setriaci rezim. mozem pod pas sportovu podprdu, huraaa, lebo vsak som chopdila len s pasom. dalsia kontrola o 3 tyzdne.

bratislava

dievcata dakujem, zajdem asi k urologovi. len som myslela,ze pred OP sa nemaju brat ani atb. tak som z toho blbec. no opytam sa. inac predoperacne uz mam hotove, je to mozne, ze to v krvi nevideli? alebo som to mala prave v ten den slabsie? lebo teraz mam bolesti poriadne. teda palenie,ci co...

barbora10

mihai

pisala to tu raz nejaka baba,ked som sa pytala,ci niekomu vysli zle predoperacne.ona mi odpisala,ze mala slabi zapal mocoveho machura,ale ze ona to mava stale a ze ju aj tak operovali,ale neviem u koho bola.

mihai

ved dovtedy sa to da krasne preliecit, len treba ist za lekarom... takuto vec riskovat, no neviem neviem. fakt niekoho s tym zoperovali ? vies aj ktory dr. si to vzal na triko ? wow... ved infekcie su taka vec so si veselo putuje v krvnom riecisti do kazduckej bunky... a telo oslabene cudzim predmetom, to je dobry zahul pre to operovane miesto, ked je infekcia.

barbora10

bratislava

viem,ze tu raz jedna baba spominala,ze mala zapal mocoveho mechura a ze ju aj tak operovali.ja si ale tiez myslim,ze by malo byt telo zdrave,ale spytaj sa na to doktora co ta ma operovat.podla mna to do vtedy prielicis,ale sa spytaj sa aj to,ze ci mozes brat nejake tabletky.

mihai

bratislava

v tele nesmie byt ziadna infekcia ani zapal. s tymto ta nezoperuju. v predoperacnych ti to vyjde, snad ti to stihnu preliecit, úpripadne sa posunie opka. zacni to riadne riesit antib. ja mavam to iste uz roky a pred opkou ma detto napchavali liekmi. inf. sa ti totiz dostane do tych prs. preto treba davat bacha na akukolvek chorobu aj dlho po opke. som akurat bola raz u lek. s babou co mala tekutinu nahromadenu zo zapalu lebo mala po opke anginu, neviem kolko ml ani mala tej tekutiny. nepodcen to. urologicky caj a brusnice su ok ako prevencia ci doplnok liekov, no infekcie sa liecia liekmi. pozor, ja som sa koli tomu skoro pototo pred opkou aby to bolo preliecene.

martinka54

bratislava
8 alebo 15 marca
ja som nebola u doktorky, ale asi budem musiet, lebo to nevidim ruzovo, len smrkam.
mozno to nebude vadit, niekto tu bol s vajecnikmi zapalenymi, tusim.