Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

barbara

woooow to by som si pozrela, cumiim.

ihla

ked si najdes par mojich prispevkov dozadu, presne situaciu po opke som opisovala... da sa dat moje meno do vyhladavaca a vyhodi ti to len moje zvastiky :) aj ja si tak niekedy vyhladavam :)

barbora10

dnes som pozerala toho Dr.9210 a starej americanke,mala asi 50 rokov,ale napisla,ze 30,vymienali silikony po 10 rokoch,lebo chcela mensie.mala a teraz sa podrzte 1800ml,som ani nevedela,ze take existuju,a menil ich jej doktor za 800ml.ale to ste mali vidiet tu kozu na prsniku,ked jej vytiahol ten implantat.

ihla

taliani? no sa necudujem.
ved ja tiez mini cez leto. aj cez zimu zviknem, len teraz nechcem ochoriet, chodim ako cibula, nech neochoriem.
opis tvoje pocity z pooperacnej bolesti. ja sa snazim hocikedy predstavit si tu bolest, az ma kozy bolia, no chcem vediet, na co sa asi pripravit :(

mihai

ihla :) tito mali dost uz pred opkou, teraz je to uz vazne krute a to tu este nemame leto a moje ultra mini :)))))) ale tak je to mile. este dodam ze su to taliani :)

ihla

mihai

:D to mas super kolegu. asi takeho ako mam ja niekolko... len ja este nemam kozy, uvidime, co to bude po opke :) tesiiiiim

mihai

health.howstuffworks.com

tu je to vysvetlene.

ano barbora, dobre vravis :)
no ale pocuj, 500-600, olala... to by som teda ne. mne dusa pisti po tych 360-400-420 ale viac ani parom volov.

:DDD kym pisem, stal na chodbe vo dverach kolega. mam vystrih, som ho zbadala ze je tam a ukazoval mi posunkami ze super, mmmmm, ako ked na jedlo ukazujes ze mnam, :DDDDD rehoceeeeeem, zlaty :DDDDD