Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

bodynka

..ešte si uži, ten pocit, že ti je fajn :-)...mne to tu len trnie a trnie..sem-tam pichne no hruuuza :-(

..viem, viem nemala by som sa len stazovat..už by som sa z nich chcela tešit - len ma to stale bolííí

wauka

..viem, že je cena dôležitá ale hlavne si pozri i pracu-vysledok daneho lekára..
..aby si nebola potom sklamaná

bodynka

Uz som spet z kupka. Bolo mi fajn len ten objem na hrudi mi chybal:(
wauka, marsal mi vravel ze do 2000 sa vsetko daaa.... Som zvedava co by to teba vyslo u Cervena.

della

tapinka2

..najskôr musíš mať interne vyšetrenie /krv, moč, sono pŕs, rôntgen pluc, ekg/ a až potom výsledky bud pošleš mailom alebo osobne odovzdáš anesteziológovi..

..ja som všetky vysledky naskenovala a poslala mojmu dr. a ten to preposlal anestez.

tapinka2

baby musim mat najprv interne predoperacne vysetrenie a potom mozem ist na predanesteziologicke vysetrenie?alebo mozem naopak??

della

carol

..joooj ty sa máš, tie tvoje prska nevyzerajú ako pár dní po opke /ja som inak ešte dokaličená/...a máš ich tiež peknée :-)

1mica1

ty nemáš foto v galérke??...nemohla som ta nájsť...tiež mám cez dvorce, preto som chcela vidiet aké to máš :-)

della

mihai

ešte som zabudla...
.nooo poviem ti parada tie tvoje prsia :-)...fááákt....ani sa mu nedivím, že sa chalanisko spamätal :-)

della

carol + mihai

..mate pravdu kočky, može to byt aj tymi nervami okolo dvorcov....pomohlo mi už len to, že ste mi napísali...fakt som rada :-)..dík

..inak dr. sa ma včera pytal, ake mam pocity, tak som spomenula tlaky a štipkanie sem-tam...povedal, že je to normalne, že ta zlaza bola narezana a musí sa scelit...takže určite by mi to povedal i teraz na to trnutie, ktore nastalo po odlepeni..

carol
sme tak na rovnako - ja som mala opku 1.2. :-)

..som rada, že som ešte tento týžden doma...nejak si neviem predstavit, že by som po 2 týž. išla do kanclu

tanda

ahojte vsetky

ak dnes vecer pride sestra, tak spravim nejake foto a poslem do galerky.. prava strana mi uz zacala odpuchat, no ta lava je stale poriadne napuchnuta :(

1mica1

A este k tomu prelepeniu,samozrejme som to mala prelepene,ale nebola to ta naplast,co som mala na zaciatku,aby ste si nemysleli,ze som si to 2 mesiace neodlepila :-)To som si uz prelepovala sama,doki kazal,aby sa mi jazva neroztiahla po vybrati tych velkych uzlov.takze tak.

1mica1

mihai-tak ja som bola dnes v tom solarku,super citit take teplucko,skoro sko na plazi :-) Mozno si uz nepamatas,sme sa o tom bavili,mam rez dvorcom a nevedela som ci mozem do solarka...dvorce som mala zakryte,tak zajtra uvidim ci mi to nieco zle porobilo al.neporobilo.V stredu idem znova.Som cca 2 mes.po opke,dvorce som mala este prelepene a ked som si to vcera dala dole,tak hruuuza,tam kde som mala taky velky uzol mi to mokvalo ako to bolo prelepene a dost ma to teraz stipe,tak uz lepit nebudem,aby to mohlo pekne dychat...

Inak,super Vas citat,velakrat sa tu pekne zabavim :-))