Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ihla

pred par dnami som to pisala... ale ved to je jedno. proste mna to velmi bolelo :( ale kludne by som si to dala znova keby aj viem vopred co ma caka.

ihla

mihai

pozerala som tie prispevky. no moc som tam o bolesti nenasla... no co, necham sa prekvapit. dufam , ze milo :D

bodynka

Wauka takze to mas s menzesom skoro tak blbo ako ja..
ten bupi mal byt michal mydliar.. Uz v prvom momente som si myslela ze ty budes ta wauka.. Ale mozno sa predsa mylim.
A chces ist vyslovene k cervenovy ci pojdes aj inde na konzultaciu?

mihai

tak babule, wikipedia vravi:

The Guinness Book of Records says each of her breasts weighed 2.8 kilograms (6.2 lb) and contained three litres of saline.

Lollo mala 2,8kg tazke kazde prsko. teda prso, upps. a kazde malo 3litre solneho roztoku.

cize 6 kil na hrudi. gratulujem. necudo ze je po smrti.

wauka

bodynka nevysadim teraz,,,len ked vysadim tesne pred opkou tak kramy bud nedostanem alebo budem mat nonstop
a vidim viackrat si sa pytala ci poznam neaku bupi,,,nepoznam

mihai

to musia byt nechutne bomby.... sa to neutrhne ? :) ma napada ze ake ma asi Pamela, tie co mala najvacsie ? a Lollo Ferrari, kolko mala ta... asi to vygooglim :D