Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

domini

vies co, ja ani neviem ako su moje prsia rozdielne v tvrdosti od pravych, lebo som nikdy plne prave prsia nedrzala :DDDDDDDDDDDD len trojo silikonov. teda dvojo a jedny tie s roztokom. (tie boli zle).

aj ja si myslim ze mala nizky profil ta z linku na omlazeni a asi aj sirsi hrudnik a nejak sa to stratilo. pruser. mala mat snad dvakrat tolko-sorry ze prehanam, 600 zas znie kruto.

mihai

an a carol spravne vravi, mas upravu cez dvorce a vkladanie cez dvorce. tam je tooolko nervov :) nechaj ich nech pridu na to co sa stalo :)) klud.

mihai

della

sorry nebola som tu chvilku :) co myslis tym trnutim ? avsak poviem ti len, ze mam dojem ze je asi normalne vsetko :) vies pre to telo je to nova situacia, vsetky tkaniva su inak, nervy su zblaznene, mozes citit vskutku cokolvek. este je velmi skoro aby sme usudzovali ze nieco je v neporiadku, snad len keby.. ja neviem, si mala strasne bolesti aj napriek liekom a tak, nejake fyziologicke zmeny na tom prsku atd. ale cudesne pocity, su v norme. mne sa zdalo ze mi bublinkuje v drenoch aj v tej medzierke kde boli, ze normal citim podtlak jak cucaju tu krv a sajrajt. aj sa mi zdalo ze zo mna tecie krv a netiekla ale telo to tak citilo :) nechaj telicku priestor sa troska spamatat. ved aj tie leukoplasty daju zabrat. vidis, ja som kolko po op a bradavkam harasi, kadeco citim-necitim :) myslim, ze co citis je ok. a lekari tiez zvyknu takto reagovat ;)

dominique

mihai - dakujem, si zlata:) Jasne, nejako to poriesim:) Nech vidite:) Inak, ja som to s tou tvrdostou myslela tak, ze nebudu take mäkke ako su prirodzene. Ale v globale tvrde nie su..No rozdiel je tam dost citit:)

Inak, ten link od teba na tu babu, to ja tiez nechapem, kde ma tych 300 ml. Podla mna moze byt niekde chyba v profile, ze ma nejaky nizky, ci? Uplne som ostala vyhorena. Uz som si myslela, ze si dala sama naplaste a tvarila sa ako po op:D A mas pravdu, cesky nemaju asi doma zrkadlo. Su so vsetkym spokojne, tiez som sa cudovala nad tym ''velika spokojenost''.

link od bodynky tusimze: strasne od seba ich ma:( Mozno by mala skusit reopku:(

Achjaj baby, ja som sa ani nikdy nezamyslala nad tym vyslednym efektom, som nepripustala, ze by to mohlo vyzerat zle... Podla mna sa staci zverit do ruk super chirurga a ten uz svoju pracu odvedie:)

jamimili - to urcite ries co najskor, na nic necakaj, kym to tam nemas tak zrastene. Dve moje kamaratky, co sli na prsia mali trosicku, asi cm rozdiel vo vyske implantatov a tam sa to riesilo tak, ze ten co bol nizsie sa podlepil na uroven toho vyssieho a cakalo sa, kym sa ten rozdiel vyrovna. Myslim, ze sa to uplne na milimeter nevyrovnalo ani u jednej, ale nie je to vobec vidno a dost to pomohlo, len musis konat.
Ja mam zase jednu bradavku troska väcsiu, neviem, ci ste si to vsimli. Ale takymito odchylkami sa netreba zaoberat:) Pokial to nie je vidiet, tak nerieste:)

carol

della,

podla mna je to normalne. nejak si tie svaly a vsetko vobec zvykaju... nemaju uz oporu ziadnu a tak, si myslim. pracuju na plno ;). niekde som este citala, co baby pisali, ze to su aj nervy a ukoncenia, ako sa to vsetko dava po zakroku do poriadku. nepytala si sa na to lekara? ci to zacalo az si uz prec bola. ak si nie si ista, zavolaj mu, ci?
ty si kolko po OP, nejako cca ako ja, o par dni viac. ja 10 dni.

della

Mihai

...som rada, že to dopadlo OK :-)..ved vies, čo...

..nikto mi neodpovedal..tak sa skusim spytat teba...ked mi včera dr. všetko odlepil stále pocitujem nepríjemne trnutie...je to normálne...mala si tiez nieco podobne??....