mihai - dakujem, si zlata:) Jasne, nejako to poriesim:) Nech vidite:) Inak, ja som to s tou tvrdostou myslela tak, ze nebudu take mäkke ako su prirodzene. Ale v globale tvrde nie su..No rozdiel je tam dost citit:)
Inak, ten link od teba na tu babu, to ja tiez nechapem, kde ma tych 300 ml. Podla mna moze byt niekde chyba v profile, ze ma nejaky nizky, ci? Uplne som ostala vyhorena. Uz som si myslela, ze si dala sama naplaste a tvarila sa ako po op:D A mas pravdu, cesky nemaju asi doma zrkadlo. Su so vsetkym spokojne, tiez som sa cudovala nad tym ''velika spokojenost''.
link od bodynky tusimze: strasne od seba ich ma:( Mozno by mala skusit reopku:(
Achjaj baby, ja som sa ani nikdy nezamyslala nad tym vyslednym efektom, som nepripustala, ze by to mohlo vyzerat zle... Podla mna sa staci zverit do ruk super chirurga a ten uz svoju pracu odvedie:)
jamimili - to urcite ries co najskor, na nic necakaj, kym to tam nemas tak zrastene. Dve moje kamaratky, co sli na prsia mali trosicku, asi cm rozdiel vo vyske implantatov a tam sa to riesilo tak, ze ten co bol nizsie sa podlepil na uroven toho vyssieho a cakalo sa, kym sa ten rozdiel vyrovna. Myslim, ze sa to uplne na milimeter nevyrovnalo ani u jednej, ale nie je to vobec vidno a dost to pomohlo, len musis konat.
Ja mam zase jednu bradavku troska väcsiu, neviem, ci ste si to vsimli. Ale takymito odchylkami sa netreba zaoberat:) Pokial to nie je vidiet, tak nerieste:)