Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

barbora10

cela amerika sibnuta :-P ved je to krajina plna sialencov a zvratenych ludi, tak niet sa co divit, ze si davaju spravit zemegule do podprseniek. necudovala by som sa, keby si nejaka dala 800 ml a na to vytetovat vsetky svetadiely ako sa patri :)

barbora10

ale efekt je super.ziadna jazva.ale inak su tie americanky na hlavu.tam ani nedavaju menej ako 500ml.tam je bezne 600 a viac.

wauka

a inak s PNkami ste to ako vybavili??? dovolenku v praci nedostanem,,,a ktomu mam take zamestnanie ze som zvedava ako vsetko dopadne

barbora10

mihai

na 100% mas pravdu!!!kazdy den pozeram Dr.9210 a tam to robia bezne cez pupok,ale to su akoby sacky,co najprv vlozia do prsnika a potom naplnaju.to by sa ani nedalo,dat tadial silikonovy implantat.napustaju to az po zavedeni.

wauka

mihai ja sa tiez nehadam,)) tiez neviem,ale tak ukazovali neaku novu metodu)

boze uz som teraz nervozna a to operacia az za 8mes,(( bojim sa

mihai

wauka
dost si dovolim pochybovat ze sa mylim. ja som citala ze cez pupok idu len tie sacky co sa plnia nasledne v tele. neviem si predstavit ako niekto umiestni implos cez pupok, takych dobrych 300ml silikonu. ale nehadam sa, rada sa dozviem nieco nove ak je to tak, ale z nejakeho doveryhodneho zdroja. ja co som nasla je, ze ide o taketo implose, nie silikon.

wauka

mihai

no to boli silikony cez pupok,,,videla som))

Metóda vloženia a umiestnenia vašeho implantátu bude závisieť na vašich anatomických dispozíciách a na doporučení vašeho chirurga. Niektoré zahraničné pracoviská používajú pri augmentácii aj endoskopickú techniku. Prístup pre túto techniku je rezom v podpazuší alebo v oblasti pupku.

to v zahraničí už davaju aj cez pupek

ihla

wauka

ano, treba vysadit min. mesiac pred antikoncepciu. moja znama tiez nemusela vysadzat, operovali ju na 8. den po skonceni menzesu. Preto som sa mudr. cervena na to opytala. Povedal, ze volakedy na to az taky ohlad nebrali, ale ze kolegovia mali s niektoymi pacientakmi potiaze, tak ze zacali na to dbat a min. mesiac pred opkou treba vysadit. ja idem 8.4. a vysadila som ju teraz... tiez mi budu kramy haprovat.

mihai

wauka
ale cez pupok sa daju len tie co sa plnia v tele roztokom, nie silikon.
co je najlepsie... zalezi co ktora zena povazuje za naj pre nu samu. ak teda neurci z nejakeho objektivneho dovodu chirurg.