Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

bodynka

neda sa povedat ze kasli na bolest. ale v podstane trosku aj ano. vydrzat bolest, aj keby pekelnu je vzdy lepsie, ako sa trapit s plochou hrudou den co den... ne ?

mihai

tanda

ako to dopadlo ??? c ňo si potom robbila s tym ???? :( jeto uz ok ? :(

della

vidis a to sme este zabudli ze tebe stvrtinkovali zliazku, nuz jasne ze citis vselico :) dik za kompliment. sefovi dnes skoro jablka popadali z taniera jak vysiel z kuchyne a ja tam v tricku s vystrihom (zas nie veckovy ale taky hranaty, jasna vec). asi si nieco kompenzujem co sa deje v sukromi. a ved nech.

carol

ja v tvojom "leveli" ze 10 dni som este prsia ani nevidela. na prevazoch som sa neodvazila a doma boli polepene a prisne som dodrziavala nosenie podprdy. tusim na treti tyzden som ju otvorila a cekla ich pod leukoplastom. ale potom to slo rychle, po 5 tyzdnoch uz v normal sexy podprde leopardej :) cize no stress z fotiek :) a este ked chces mat "utechu", ja vyzeram na foto po nejak mesiaci v galerke pekne nechutne a dokalicene :))) klidek, prska chcu cas, ako vsetko ;)

tanda

Baby
Pomoc, začala mi krvácať jazva z tej lavej strany.. velmi sa bojím, co to moze byt? dofrasa, preco nie cez den, ale teraz.. musim cakat az do rana, to je strasne, ja ani nezaspim..

carol

della,

dakujem za pochvaluuu. tesim sa ze sa tak javia, lebo ja mam pri pohlade do galerky uplne iny pocit. ja otlacene, ja nejaka zhrbena. ostatne baby sa uz davno v tomto leveli fotili v podprdach, plavkach jedna radost, ja furt len tak opatrne okolo nich :D. keby ze ma kamoska nadotlaci vyskusat inu, tak dodteraz som nie.

a jasne ze vsetko OK bude, neboj, inak ani nemoze byt ;). ked mas blby pocit, moc ta to otravuje, to brnenie ci co, daj si tabletku a budes pokojnejsia. chce to jednoznacne cas.

inak i ja som dnes 10 den a som rada, ze ostavam este minimalne 7 dni doma. nie som v stave este fungovat sama. len s takym oblekanim mam este probelem.

tanda,

to iste mam i ja. lava strana neporovnatelna s pravou. cvicim s rukou vzdy ked ma napadne, musim rozhybat pomalicky svaly. musime vydrzat.

wauka

della
mne je jedno cena,,len sa pytam marsal za kelo robi,,,,tot vsjo,,,
samozrejme ze sa nedam hocikomu rezat ked to je na cely zivot

ja som rozhodnuta ze idem cervenovi je mi jedno kolko vypyta,,,kamosky tam boli a kazda sa zmestila do 2200 eur,,a ma skvelu pracu,,,,

nataliiis

ako sa treba starať o prsia dva mesiace po operacii??mam 8 týždnov po a neviem či mam ešte nosiť tu podprdu alebo čo...

jamimili

Baby dnes som bola u nas v galanterke,mali mustang podprdky za 21 super cena.-))))...a ujo mi vravi ze ale ved vasu velkost mame vy ste tak 70 A-B ja ze nie ze 75/C on ze to urcite....no normalne krutil hlavou...super pocit

tanda

della

viem o com hovoris, ja som dnes 5 dni po... no zaujimave je, ze prava strana ma absolutne nebolela, stale citim a mam napuchnutu len tu lavu.. nechapem... a dnes ma sakramentsky boli jazvy..

a tie fotky poslem asi az zajtra, sestra nedoniesla fotak a ja tu svoj nemam :(

bodynka

Della velmi ma mrzi ze ono to je spojene aj s bolestami a koli tomu obavy mam.
Ani pan boh netusi kde budem pracovat v septebri... Teraz mam pracu v pohode mozem sediet, je tam somnou priatel podrzal by ma. Co bude v novej praci??Ked budem mat take bolacky.
Ale vravim si, raz som bola po opke - to som tyzden lezala v nemocnici .Druhy tyzden chodila ako slimacik a na treti som sla pracovat.A uz to bolo len lepsie.
Dufam zeaj vas vsetky to uz pomaly prestane boliet a aby ste sa z nich len vytesovali.
Ako si vravite vy sli by ste do toho este raz , tak aj ja vam tu bolest sladku zavidim...