Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

no konecne nejaka s rezom cez dvorce, ved si tu pripadam cudze medzi vami :) dobre sa jej to zhojilo, nie ? ale dost je jej to vidno, to ma asi tak cerstvejsie. mne na to pomohlo solarko ze to vidno menej.

jamimili

Martinka ja som mala dva cisarske a poviem ti ze je to porovnatelne,az na to ze pri cisarskom sa dvihas prs.svlami a tu bruskom,ale bolestcca rovnaka aj ked na cisarsky by som uz nesla kdez to na prsia ano.

mihai

bodynka
drz sa ! :)

barbora
to netusim kolko ml ma ale tiez by ma to zaujimalo :) preco to tak taji, co je na tom. tajit nieco co je tak evidentne je kravina tak ci tak.

martinka54

baby dakujem vam za odpovede. mna inak aj po cisarskom bolel chrbat a krize ani nehovorim, ale ja som rodila v spinalke, tak neviem ako vy.

barbora
otras podla mna, ved jej bradavky utekaju

barbora10

mne sa judinyovej prsia vobec nepacia.podla mna ich ma strasne male.mne sa pacia vacsie.a zase andrea nema silikony,takze ona ich ma sice velke,ale od prirody.kolko ma podla vas ml ta judinyova?

bodynka

Prave som na ceste k zubarovy , chcela som nech ma este zrengenuje on ci nieco neuvidi. Tak ti dam vediet.
Mne sa pacia prsia tej prvej na obrazku, teda judiniovej. A hentej na omlazeni sa mi nepacia.