Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

jamimili

pod 30 ml asi nesla ziadna :D:D
si predstavte (ale vazne si skuste predstavit) 30 ml implantat.... to uz aj pre barbiny vyrabaju implose? :D

mihai

jaj ale pekny doktor moze byt stresujuci ked sa ma baba vyzliect a na hrudi pohroma :) som mala dost ze mi sono robil mladas, ani fesny moc nebol :DDDDDDD myslela som ze SKAPEM baby :)

ihla

v cechach asi nie su dobri doktori. aspon to tak vyzera :( chudata cesky. ale aspon mozme hrdo tvrdit, ze slovenky su najkrajsie hehe. ale je v cechach jeden doktor strasne pekny... neviem meno :)

mihai

ked sa pozriete na foto spredu, vidno ze ma implos pod zlazou, jej tam taky opadnuty poklesnuty visi...

je mi zahadou ked niekto urobi odveci prsia. to uz tusim my tu by sme zvolili spravnu metodu a zaujimave ze lekar ne.

jamimili

No len som chcela ukazat to ze to nevyzera voboec na silikony,takze baby pod 30ml nechodte!!!...vyhrabala len tak citam a pozeram galerku.-)))

mihai

ihla

rehooot, ze ci aj tu bola velika spokojenost :)) hahaah

zas nejaky doktor co nie je pri rozume. je mi luto tych zien, musi to byt strasne !!!

barbora10

jamimili

ale ona aj pise,ze je po odkojeni nespokojna a ma implanatat pod zlazou.ale nikdy by som nepovedala,ze tam ma nejaky implantat.