Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ihla
mam, taky od veci ale mam, ze mihaimihai82@gmail.com . je trapny ale koli galerke sa mi moc vymyslat nechcelo, v inych mam meno totiz :p

ihla

mihai

nemas daky mail, na kt. by som ti mohla napisat? pripadne azet... chcela by som sa popytat na nejake veci, kt. nepatria do tejto temy :)

mihai

mne to neva, len som sa nevedela prestat smiat. niekedy aj ja napisem co by sa nemuselo, tiez sa ospravedlnujem, budem uz dobra. urcite sa pokusim :)

ihla

uz som ticho o inych veciach nez silikace, lebo ma znesu pod bielu zem baby, ze pisem od veci :)
sorac baby, uz budem dobra

ihla

mihai

no kavu nepijem. ale popijam caj. navarila som si rano do termosky, lebo sa mi nechce stale si chodit varit, tak si spravim vela do termosky a srebem cely den. :)
ale nasla som si dietu, s kt. som tento den chcela zacat a na ranajky ze cierna kava... :( da sa to niecim nahradit??? kua, ja kavu neznasam, fuj fuj.

ihla

mihai

skaredy mladas je nadrzany, ci vidi male kozy alebo velke kozy. staci, ze si vyzlecena a ma dost ;-) co vyzlecena...staci vystrih a ma dost.
takze toto by som v tvojom pripade neriesila, isto to boli jedny z najkrajsich prs, ake videl. ved si vezmi ake plachty vytahane maju stare zeny a ked ich na neho vyvalia.... tak je rad za pevne male kozy :)

mihai

ihla

ty uz nic nepis, zas sa tu rehocem v robote, akurat vchadzali ludia na zasadnutie a ja tu kutiky v krci na nich :)))))) chod si spravit kavu a potom sa vrat ;)))) haha